Life&style

Znamo gdje nabaviti dječje majice, obuću i traperice po cijenama od 18 do 50 kuna

Nakon duge ljetne pauze vrijeme je za povratak u školske klupe! U prodavaonice PEPCO stigla je nova kolekcija školskog pribora te odjeće i obuće za djecu školske dobi s vrlo povoljnim cijenama

Povratak u školu važan je događaj za svako dijete koje se nakon ljetnih praznika susreće sa starim prijateljima i novim izazovima te se vraća nekim svojim hobijima. Nakon dugog i toplog ljeta tijekom kojeg se bezbrižno odmaralo, vrijeme je pripreme za školske obveze koje su pred njim. Osim vraćanja u svakodnevnu školsku rutinu, početak nove školske godine znači kupnju nove odjeće i obuće jer djeca većinu toga prerastu. A nanovo treba kupiti i školski pribor. Upravo zato kraj kolovoza roditeljima uzrokuje malo više stresa i tanji novčanik. Kako bi ove godine izbjegla potrošnju iznosa koji će ti zadati glavobolju, u nastavku otkrij gdje kupiti sve na jednome mjestu po vrlo povoljnim cijenama. Pa, krenimo redom...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ono što najviše veseli većinu djece uoči početka nastave jest odabir školskog pribora. Da bi kupnja bilježnica, torbe, pernice i ostalih potrepština prošla u opuštenoj i ugodnoj atmosferi, dopusti školarcu da sam bira svoj školski pribor, no pripazi da ostaneš u granicama svojih financijskih mogućnosti. Odlične stvari za početak nove školske godine pronaći ćeš u kolekciji "back to school" u kojoj PEPCO nudi raznovrstan školski asortiman po vrlo pristupačnim cijenama. U njihovoj ponudi nalaze se bilježnice po 2,50 kn, pernice po 18 kn i ruksaci za samo 50 kn. Ondje te očekuje i šarolik izbor vrlo praktičnih posuda i kompleta za užinu koji će zanimljivim dizajnom oduševiti baš svako dijete, a možeš ih kupiti po cijeni od 10 do 18 kn.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Osim školskog pribora, jedna od važnijih stavki prije povratka u školu jest nabavka nove odjeće i obuće. Kupnja školskog pribora manje je izazovan zadatak od kupnje odjeće jer prilikom odabira modnih komada u obzir treba uzeti trendove za sljedeću sezonu, želje mališana, ali i funkcionalnost odjeće. Učini ovu školsku godinu raznobojnom i bajkovitom uz novu dječju modnu kolekciju iz PEPCA u kojoj ćeš pronaći artikle po ukusu mlađe, ali i starije djece. Cijela kolekcija izrađena je od vrlo kvalitetnih i udobnih materijala, a dolazi u živopisnim bojama i s uzorcima omiljenih likova iz dječjih priča. Ono što nas posebno oduševljava su vrlo pristupačne cijene. Majice dugih rukava u PEPCU ćeš pronaći već po 18 kn, tajice ili traperice po 35 kn, a za udobne prsluke trebat ćeš izdvojiti samo 50 kn. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Povratak u školu sjajna je prilika za uvođenje promjena u dječju sobu, a kreiranje prostora iz snova za djecu uopće nije težak zadatak. Zahvaljujući širokoj ponudi dodataka iz nove PEPCO kolekcije, stvorit ćeš raznobojno i zabavno mjesto puno inspiracije za svog školarca. Sklopivi taburei, šarene kutije i multifunkcionalni okviri omogućit će ti da kreiraš savršene uvjete za učenje i igru. Sve to i još mnogo odličnih komada iz kolekcije "back to school" pronaći ćeš u najbližem PEPCO dućanu, koji ima prodavaonice širom Hrvatske, a cijene su iste u svim poslovnicama.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0