Life&style

Znači fotogeničnost ovisi o OVOM dijelu tijela?

S obzirom na to da smo zahvaljujući Instagramu i Snapchatu praktički svaki dan pred kamerama, postale smo itekako svjesne svoje (ne)fotogeničnosti

Ako do sad nisi znala, voli li te kamera ili ne, ovisi o samo jednom dijelu tijela - glavi. Ili da budemo točniji, o načinu na koji je nagneš i kako koristiš svoju "dobru stranu". Kako većina ljudskih lica ipak nisu simetrična, tako je sasvim normalno da imaš svoju "bolju" stranu. Jedno američko istraživanje čak je i potvrdilo kako ljudi imaju bolju emotivnu ekspresiju na lijevoj strani lica. 

 

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Čak i kad malo razmislimo o tome koliko su često primjerice zvijezde ispred fotoaparata, neobično je (i pomalo frustrirajuće!) da baš uvijek uspijevaju na fotkama izgledati tako dobro. Naravno da cijeli glam team, koji stoji iza njih, itekako pomaže u tome no međutim, tvoji omiljeni celebovi jako dobro znaju kako pozirati i iskoristiti kameru u svoju korist.

 

 

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Trik je jako jednostavan. Kao prvo, moraš otkriti koja ti je "bolja" strana. Svakog puta kad poziraš ispred kamere lagano nagni glavu na svoju dobru stranu, spusti bradu i nasmij se (sa ili bez otvorenih ustiju). Kut pod kojim ćeš nježno okrenuti glavu savršeno funkcionira na kameri baš zato što ističe tvoju viličnu kost, u prijevodu: definira čeljust, a lice izgleda mršavije!

 

 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Photo: Instagram

Komentari 0