Life&style
Zlatna kiša - nakit u koji je utkana ljubav Zlatna kiša - nakit u koji je utkana ljubav Zlatna kiša - nakit u koji je utkana ljubav Zlatna kiša - nakit u koji je utkana ljubav Zlatna kiša - nakit u koji je utkana ljubav Zlatna kiša - nakit u koji je utkana ljubav

Zlatna kiša - nakit u koji je utkana ljubav

U zagrebačkom Johann Francku predstavljena je nova kolekcija nakita Zlatna kiša Tee Lubina Tomašević

Glumica Nataša Janjić, TV lice Marijana Batinić i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin među prvima su se oduševile ovim jedinstvenim nakitom.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Ljubav između žena i nakita neraskidiva je veza koja datira od najranijih dana. Jeste li znali da odabir nakita često otkriva vaš karakter i osobnost?

Vođena idejom da je nakit ženin saveznik i omiljeni modni dodatak, dizajnerica Tea Lubina Tomašević osmislila je brend nakita "Zlatna kiša" koji će zbog svoje posebnosti zasigurno zavoljeti sve žene. 

Riječ je o jedinstvenom nakitu koji se izrađuje od češkog stakla za čiju je izradu svakog pojedinog komada potrebno nekada i do 14 sati ručnog rada.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Nakit je često dokaz ljubavi, prijateljstva, pripadanja ili podsjetnik na dragu osobu. Ovaj jedinstveni nakit „Zlatna kiša“ satkan je od ljubavi u kojoj se isprepliću sreća, nada i vjera.

Bilo da je riječ o ogrlicama ili narukvicama brend "Zlatna kiša" osvojit će vas svojom ljepotom, elegancijom i originalnošću. 

Ovaj nakit više je od ukrasa, on je saveznik svake žene… 

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Ovo je četvrta kolekcija dizajnerica Tea Lubina Tomašević, koja osim nakita u svojoj ponudi ima planere i rokovnike sa afirmacijskim porukama. 

Kolekcija nakita "Zlatna kiša" dostupna je putem službene Facebook stranice i Instagram profila

Photo: John Pavlish

Komentari 0