Life&style

Zlatarna Mark Pjetri - uz mladence od 1969. godine

Kažu da se život ne mjeri brojem udisaja, već doživljajima koji nam oduzimaju dah. U zlatarni Mark Pjetri znaju kako tim posebnim trenutcima dati pravi sjaj...

U elegantnom prostoru zlatarne Mark Pjetri, opremljenom u skladu s luksuznom ponudom, izloge i police krasi raznovrstan nakit. Kupci različitih ukusa i želja ovdje mogu naći unikatne komade autorskog nakita kao i nakit poznatih brandova, tematske kolekcije, koralje, dječju srebrninu, luksuzne satove, pisaći pribor, okvire za slike... Klijentima se također nude brojne profesionalne usluge poput popravka nakita, nizanja bisera, graviranja te izrada nakita po želji.

 | Autor: arhiva arhiva Buduće mladence svakako najviše oduševljava bogata ponuda vjenčanog prstenja marke Demark. Naime, prstenje koje Demark kreira već gotovo pola stoljeća jedinstven je spoj elegancije, izvornosti, tradicije i vještine, a svaki komad prezentira ideju ljubavi i sklada. Više od 200 modela podijeljeno je u četiri karakteristične kolekcije: Demark za parove koji žele sofisticirano prstenje sa suvremenim gravurama i blistavim dragim kamenjem, Classic za ljubitelje tradicije i profinjenosti, Premium za one koji vole luksuz i plijeniti pažnju te Elegance kolekcija modernog, inovativnog i ponekad nekonvencionalnog prstenja.

 | Autor: arhiva arhiva One koji planiraju zaruke u zlatarni Mark Pjetri se na izbor nudi više od 100 modela zaručničkog prstenja. Između očaravajuće kolekcije Demark zaručničkog prstenja i ekskluzivne dijamantne kolekcije Franco Magalini, kupci uvijek nalaze prsten koji će izabranicu očarati jednako kao što je i ona očarala njih.

 | Autor: arhiva arhiva Bogata u raznovrsna ponuda zlatarne Mark Pjetri uvijek je u skladu s trendovima. Tražite li nešto doista posebno, za sebe ili voljenu osobu, svakako posjetite zlatarnu Mark Pjetri.

 | Autor: arhiva arhiva Prva zlatarna Mark Pjetri otvorena je 1995. godine u Pragu, no zlatarski rad osnivača započeo je još davne 1969. Svoje kupce oduvijek su osvajali visoko kvalitetnom profesionalnom uslugom te širokom ponudom renomiranih dobavljača. Klijenti zlatarne Mark Pjetri brzo uviđaju da je njihovo zadovoljstvo u prvom planu, pa interes stalno raste. Stoga tvrtka stalno širi svoje područje djelovanja i danas posjeduje poslovnice u Češkoj i Hrvatskoj. Zlatarna Mark Pjetri.

Neka posebni trenutci zablistaju pravim sjajem!

Cijeli specijal posvećen vjenčanjima pročitaj ovjde. 

Photo: arhiva

Komentari 0