Life&style
Ženska priča u kojoj ćemo baš uživati! Marijani Perinić u goste stižu mlade mame Ella Dvornik i Franka Batelić

'Ženska priča' u kojoj smo baš uživale! U gostima su mlade mame Ella Dvornik i Franka Batelić

  • Uvijek s nestrpljenjem iščekujemo novu epizodu priznatog talk-showa Ženska priča, u kojemu voditeljica i naša kolumnistica Marijana Perinić o temama bliskima ženskoj publici razgovara s poznatim gošćama
  • Jedna od najgledanijih prošle sezone svakako je bila emisija u kojoj je naša kolumnistica Marijana Perinić ugostila Ellu Dvornik i Franku Batelić
  • Mlade mame govorile su o svojoj najvažnijoj ulozi u životu, brojnim izazovima pred koje su stavljene, zabavile su nas zgodnim crticama iz života svoje preslatke djece - sve to možeš pogledati u videu u nastavku teksta

Uživale smo u zabavnom i korisnom sadržaju u protekloj sezoni popularnog showa Ženska priča koji s novim emisijama starta već u četvrtak, 14. listopada, u 18 sati. Prilika je to i da se podsjetimo jedne od najgledanijih emisija prošle sezone u kojoj je voditeljica i naša kolumnistica Marijana Perinić ugostila dvije lijepe, pametne i uspješne mame - Ellu Dvornik i Franku Batelić.

Zabavile su nas svojim iskustvima, ali sigurne smo da će se mnoge mlade mame pronaći u pričama o izazovima s kojima su se susrele Ella i Franka.

‘’Govorili smo o tome kakva je razlika roditi u 30-ima i 40-ima nasuprot 20-im godinama i kako bi uopće Ella i Franka reagirale kao tinejdžerice da im je netko rekao da će roditi u 20-ima. Od Elle smo saznali što su njezine curice pokupile od Charlesa odnosno koje njihove najbolje i najgore osobine su Lumi i Balie dobile rođenjem. Mlade mame ispričale su nam kako su svojoj djeci nadjenule imena, a saznale smo tko je stroži, a tko blaži od roditelja’’, ispričala je Marijana.

Pored zabavnih anegdota i crtica iz majčinstva, dvije poznate mame progovorile su i o ozbiljnijim tema te otkrile koje to životne vrijednosti žele usaditi svojim mališanima.
 
Elline kćerke, Bali i Lumi, koje je dobila u braku s marketinškim stručnjakom Charlesom Pierceom već su osvojile brojna srca korisnika Interneta, a upravo jedna od naših najpoznatijih influencerica otkrila je sve razlikama svoje mlađe i starije mezimice.

Zabavni sadržaj i korisni savjeti i do Franke

Franka je također uživala dijeleći iskustva o svom Viktoru koji je doša kao kruna njezine ljubavi  s nogometašem Vedranom Ćorlukom. Upustila se i u zanimljivu raspravu o tome koliko pomažu (ili odnemažu) svekrve ili uspijevaju li mame uopće uskladiti privatno i poslovno.

Influencerica i pjevačica javne su ličnosti čije profile prate tisuće korisnika društvenih mreža, a osvrnule su se i na neke od optužbi da koriste svoju djecu ponekad za samopromociju.

Uopće ne sumnjamo kako jedva čekaš pogledati epizodu u kojoj su ove energične mlade mame donijele obilje zabave i korisnih savjeta: 

Svakako ne propusti novu sezonu showa Ženska priča koja je prije prelaska na kanale miss7, sedam sezona do posljednjeg mjesta punio zagrebački klub Sax. Atraktivne i zanimljive gošće i njihove priče sada možeš pratiti na miss7 kanalima, a očekuje te još mnoštvo tema iz raznih životnih područja bliskima ženskoj publici poput karijere, uspjeha, padova, ljubavi, braka, prijateljstava, putopisa, seksualnosti, društvenih mreža, sporta, life coachinga, zdravog života, mode, kuhanja, poznatih majki & sinova, očeva & kćerki….

Vidimo se 14. listopada, u četvrtak, u 18:00 sati na miss7 Facebooku i miss7 YouTube kanalu!

Photo: Privatna arhiva

Komentari 0