Life&style
Sanja Žuljević i Edin Edo Mehmedović

'Ženska priča' koju jedva čekamo! Marijani Perinić u goste dolaze Sanja Žuljević i Edin Edo Mehmedović

  • Znamo da si jedva čekala na nove zabavne minute showa Ženska priča, a ovaj četvrtak u 18:00 sati za zaslone će te prikovati Sanja Žuljević i Edin Edo Mehmedović
  • Trener i trenerica, najpoznatiji nam po svom angažmanu u showu Život na vagi, donijet će mnoštvo korisnih savjeta posebno za one koji žele uspješno smršavjeti
  • Vjerujemo kako će nakon gostovanja ovih opuštenih stručnjaka mnogi odbaciti mitove o mršavljenju i uspješno pronaći viši cilj i potrebnu motivaciju

Zabavan i koristan sadržaj sletjet će na kanale miss7 i ovog četvrtaka u 18:00 sati kada je vrijeme za novu epizodu popularnog showa Ženska priča. Voditeljica i naša kolumnistica Marijana Perinić ovaj put ugostit će muško-ženski par po struci – trenericu Sanju Žuljevići trenera Edina Edu Mehmedovića, javnosti poznatijima po svojim uspješnim angažmanima u showu 'Život na vagi'. 

Sigurni smo da će nas zabaviti svojim iskustvima, no računamo i na ozbiljne i korisne savjete za sve one kojima je tih nekoliko (ili puno) kila viška najveća muka skinuti. Potvrdila nam je to i voditeljica Marijana Perinić. 

Marijana Perinić s gostima u showu Ženska priča | Autor: miss7 miss7 Marijana Perinić s gostima u showu Ženska priča

‘’Govorit ćemo o mitovima veznima za mršavljenje, zašto se mršavljenju ne bi trebalo pristupati ‘u zadnji tren’ i zašto se to ne bi trebalo obavljati brzo (od toga da nije zdravo niti ima dugoročne rezultate). Bit će riječ i o promjeni životnog stila. Dotaknut ćemo se i  toga koliko je važno biti posložen u glavi te koliko zapravo nemogućnost mršavljenja dolazi od primisli da nismo dovoljno dobri…Vidjet ćemo i što je bolje – prvo početi vježbati ili prilagođavati prehranu, jer redoslijed je važan…’’, otkrila je Marijana. 

Kineziologinja Sanja Žuljević kandidatima showa 'Život na vagi’ pomagala je da skinu suvišne kilograme, ali i promijene ‘mentalni sklop’ te uklone ograničenja na putu do zadovoljstva.

‘’Trebaju se posložiti životni prioriteti i općenito promijeniti lifestyle koji je doveo do viška kila i potrebu za dijetom. Stvar je u dovođenju psihe i tijela u balans. To je kompleksna situacija i tako joj se treba i pristupiti, poštivajući vrijeme i zakone tijela, uma i emocija koje stoje iza osnovnog problema’’, izjavila je Sanja za 24 sata. 

Edin Edo Mehmedović, osim što trenira kandidate ‘’Života na Vagi’’, može se pohvaliti 'slavnijom' klijentelom poput Severine ili Marijane Batinić. Bivši rukometaš ranije je istaknuo kako je zapravo važno da tijelo služi jednako ili barem približno jednako i u poodmakloj dobi kao i kada smo bili mlađi. Na tom tragu objasnit će i zašto nije pobornik redukcijskih dijeta i oskudne prehrane.

Svakako ne propusti novu emisiju showa Ženska priča koji je sedam sezona do posljednjeg mjesta punio zagrebački klub Sax. Atraktivne i zanimljive gošće i njihove priče sada možeš pratiti na miss7 kanalima,  a očekuje te još mnoštvo tema iz raznih životnih područja bliskima ženskoj publici poput karijere, uspjeha, padova, ljubavi, braka, prijateljstava, putopisa, seksualnosti, društvenih mreža, sporta, life coachinga, zdravog života, mode, kuhanja, poznatih majki & sinova, očeva & kćerki….

Vidimo se u 18:00 sati na miss7 Facebooku i miss7 YouTube kanalu!

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0