Life&style

Žene ovo nose da bi se zaštitile od silovanja!

Kako je jedna žena pretvorila svoje loše iskustvo fizičkog napada u genijalan izum koji je trenutno najtraženiji komad u Njemačkoj...

Dok je trčala po kvartu, Sandra Seilz je napadnuta od strane tri pijana muškarca koji su joj pokušali strgnuti hlače. Hrabrom intervencijom slučajnog prolaznika, Sandra se uspjela spasiti od grozne nesreće, a cijelo iskustvo potaknulo ju je na genijalan izum - hlačice zbog kojih se sve žene diljem svijeta mogu osjećati sigurnije!

High-tech hlače opremljene su sa tri mehanizma otporna na rezanje koji služe kao zaštita međunožja. Žice koje se vežu oko struka služe kao zaštita tako da ih nitko ne može ni strgnuti s tijela, a lokot na sredini služi kao dodatna zaštita zbog koje su ove hlačice toliko sigurne. Hlačice imaju i ugrađeni alarm koji se pali onog trenutka kad netko potegne ili potrga žice na hlačicama. Plus: možeš ga uvijek upaliti sama ručno, ako ga zatrebaš ili se uplašiš.

 | Autor: Safe Shorts Safe Shorts

Sigurnosne hlačice su dostupne kao kratke hlačice ili duge tajice, a sama Sandra kaže kako su se nevjerojatno brzo rasprodale! Njemice apsolutno obožavaju ovaj novi izum za zaštitu, a proizvodnja se seli iz Njemačke u Indiju kako bi u budućnosti bile jeftinije i prihvatljivije za kupce diljem svijeta. Sandra je također najavila kako će se u skoroj budućnosti hlačice moći kupiti i u traper varijanti!

Photo: Safe Shorts

Komentari 0