Life&style

Žena prodaje svoje vjenčanje: Od ceremonije do vjenčanice na super lokaciji uz popust od 62 tisuće kuna

  • Mladenka je isplanirala do detalja svoje posebno vjenčanje kasnije ovog ljeta, ali je ipak sudbonosno da izrekla ranije na intimnoj ceremoniji
  • Sada na TikToku prodaje svoje rujansko vjenčanje u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu i to uz popust od 10 tisuća dolara (oko 62.000,00 kuna)
  • Buduće supružnike koji prihvate ponudu očekuje baš sve – originalna lokacija, hrana i piće, DJ, fotograf, cvijeće…a novopečena supruga je spremna prepustiti i svoju vjenčanicu

Mackenzie Newcomb ispanirala je svoje vjenčanje iz snova do zadnjeg detalja, a onda je tijekom pandemije koronavirusa preselila na drugu lokaciju gdje je suprugu sudbonosno da izrekla na intimnoj ceremoniji. ‘Friška’ i sretna supruga sada preko TikToka prodaje svoje prvo planirano vjenčanje koje obuhvaća od lokacije pa sve do DJ-a za onaj par koji ima mogućnosti i voljeli bi se obvezati na vječnu ljubav  u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu - u New Yorku!

Vjenčanje na tuđem imanju Možda vas zanima Par je planirao vjenčanje u superluksuznoj vili na Floridi. Međutim, vlasniku to nitko nije rekao! Rubrika Life&style Life&style

Vjenčanju u Velikoj jabuci planirano je za rujan ove godine, kako je izvijestila Mackenzie koja je svoje zavjete izrekla u Massachusettsu.

Par koji bi htio preuzeti organiziran dan imat će riješeno pitanje lokacije za vjenčanje, hrane, fotografa i DJ-a i zapravo sve spremno za 80 uzvanika. Ceremonija bi se trebala odviti u prostorijama stare knjižnice ‘sa sjajnom vibrom’ koja također ima i pristup ‘tajnom vrtu’. Organizirano je dekoriranje i cvijeće, a gostima neće nedostajati ukusnih zalogaja i alkoholnih pića . Zapravo jedino što nije uključeno u ovu ponudu su napojnica za restoran i vjenčana odjeća ali Mackenzie je spremna i ovdje uskočiti te ponuditi svoju vjenčanicu budućoj mladenki. 

@mackinstyle

##greenscreen are you an ##engaged ##NewYorker with a low budget, great taste and crippling anxiety over ##weddingplanning? Just buy my ##wedding instead!

♬ original sound - Mackenzie Newcomb

A cijena? Mackenzie je objasnila kako je za organizaciju cijelog vjenčanja izdvojila 25 tisuća američkih dolara (oko 156.000,00 kuna), ali sretnom paru prepustit će svoj aranžman za 15 tisuća dolara (oko 93.500,00 kuna) odnosno dat će im popust od 10 000 dolara (oko 62.000,00 kuna). 

‘’Sama sam se zaista iznenadila što sam s tim budžetom uspjela isplanirati ovako lijepo vjenčanje’’, opisala je njujoršku ceremoniju koja se treba odviti u rujnu. 

Ipak, nakon posjete baki u djedu u Massachusettsu, Newcomb i njezin suprug shvatili su da su se spremni vjenčati na maloj i intimnoj ceremoniji tom gradu. Njihovom važnom danu prisustvovala je najuža rodbina, a mladenka nije imala ni djevojačku večer. 

Pohlepno ili praktično? Mladenci u pozivnici naglasili točan iznos koji žele kao poklon od svojih gostiju

Novopečeni supružnicu su unatoč planovima o povratku u New York poslije obreda ipak odlučili ostati u Massachusettsu, barem na godinu dana. 

Sada prodaju svoje njujorško vjenčanje na TikToku, a Mackenzie se nada kako će netko od zainteresiranih ponuditi i punu cijenu kako bi se paru omogućio i odlazak na medeni mjesec iz snova. 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Shutterstock

Komentari 0