Life&style

Žena koja se želi udati za duha kaže da se najviše svađaju oko – datuma vjenčanja

  • Neobičan par iz Engleske nailazi na prepreke oko realizacije svojeg vjenčanja
  • Brocarde i njen zaručnik, duh Edwardo, zaručili su se u studenom prošle godine
  • Par komunicira na nesvakidašnje načine, putem brojnih poruka i znakova

Brocarde (38), engleska je pjevačica i pjesnikinja iz Oxforshirea koja je zaljubljena u Edwarda, za kojeg tvrdi da je duh viktorijanskog vojnika.  Brocarde i Edwardo zaljubili su se prošle godine, a sad se žele i vjenčati. No, Brocarde tvrdi da im nijedna crkva to ne želi dopustiti te da su im svećenici čak prijetili i egzorcizmom.

Par se upoznao nakon što se Edwardo pojavio u Brocardinom domu. Brocarde kaže da baš poput svih parova imaju svoje sitne nesuglasice, no da su jako sretni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brocarde (@brocarde)

“Edwardo i ja trenutno se raspravljamo oko datuma vjenčanja”, rekla je Brocarde. “Ja želim ljetno vjenčanje, no on ne podnosi vrućinu. Već se tjednima nikako ne možemo dogovoriti tako da ću uz pomoć Ouija ploče s datumima vjenčanja probati otkriti koji nas datum najviše privlači.”

Brocarde se i požalila na svog mladoženju. “Edwardo je oduvijek bio temperamentne naravi, no pripreme za vjenčanje iz njega izvlače ono najgore. Njegova lista zahtjeva raste iz dana u dan.”

Brocarde je opisala kako ona i Edwardo komuniciraju na dosta neobične načine, naravno. Njen duh često joj šalje zagonetne poruke dok je pod tušem.

“Edwardo još uvijek ostavlja subliminalne poruke u tušu i pokazuje svoje emocije kroz slanje osjećaja vrućine i hladnoće kroz moje tijelo”, objasnila je Brocarde.

Možda vas zanima Žena koja se zaljubila u drvo: "Planiram malo, intimno vjenčanje" Rubrika Love&Sex Love&Sex

“Štogod da ga pitam, uvijek nađe način da mi odgovori. To nije uvijek nešto što većina ljudi smatra “normalnim” – no tko želi normalno?”

No, udaja za duha pokazuje se kao teško ostvariva želja. Mnoge crkve odbile su ovaj par jer vezu smatraju bogohulnom. “Edwardo se nekoliko puta pojavio, no mislim da se u crkvama ne osjeća najugodnije, to je za njega preriskantno”, rekla je Brocarde.

Budući da je ovo daleko od tipičnog vjenčanja, Brocarde je velik dio organizacije preuzela na sebe. “Ne želim se voditi tipičnim pravilima i običajima, budući da ovo nije ni tipična romansa. Većinu stvari za vjenčanje radim sama. Sama sam dizajnirala i moju vjenčanicu, koja je u viktorijanskom stilu.”

“Edwardo inzistira na tome da mu izradim trodijelno odijelo u viktorijanskom stilu, no ja bih ipak željela da me on iznenadi nekim svojim odijelom iz svoje stare garderobe.”

Par je na problem naišao i kod popisa uzvanika budući da većina Edwardovih prijatelja više nije živa. Još gore, prijatelj koji mu je trebao biti kum, “zapeo je u paklu”, kaže Brocarde, te nikako ne mogu doći do njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brocarde (@brocarde)

 

Kako bi dodali malo glamura svojem vjenčanju, par je odlučio pozvati i brojne celebrityje, uključujući i duhove Marylin Monroe, Elvisa, Johnnyja Casha i Williama Shakespearea. O raznolikoj listi uzvanika, Brocarde je prokomentirala: “Moj san je da na svojem vjenčanju imam eklektičnu kombinaciju duša. Nije mi bitno smatraju li se živima ili mrtvima – to se sad ionako čini nevažno.

Brocarde je ispričala i kako ju je Edwardo zaprosio u studenom 2021. Pronašla je dijamantni prsten na jastuku nakon što su se prije toga posvađali. Tvrdi da je misteriozni komad nakita bila romantična prosidba njenog partnera duha na koju je pristala.

“Jednog jutra sam se probudila i pronašla prsten na jastuku. Mislila sam da sanjam pa sam nastavila spavati. Kad sam se probudila, prstena više nije bilo. Dok sam se tuširala, na zamagljenom staklu se pojavio upitnik. No, i to sam zanemarila. Sljedeće noći ista stvar se dogodila, no kad sam se ovaj put ponovno probudila, prsten je još uvijek bio tamo. Upitnik se opet pojavio u tušu. Tad sam shvatila da me Edwardo prosi.”

Brocarde je za dan njihovog vjenčanja skladala i novu pjesmu kako bi Edwardu iskazala ljubav. Kazala je kako u Edwardu pronalazi inspiraciju.

Par ima i romantične planove za Valentinovo, no Brocarde se požalila kako uvijek ona sve mora platiti. “Ono što me najviše nervira je što uvijek ja moram platiti račun, ali barem ne trošim puno na njega, budući da ne jede ni ne pije u javnosti”, rekla je Brocarde.

Brocarde je detalje svoje nesvakidašnje romanse ispričala i u gostovanju u emisiji This Morning na ITV-ju.

Možda vas zanima Tražila je internet da joj pomogne naći muškarca s kojim je flertovala na odmoru. Pronašli su - njegovu suprugu! Rubrika Love&Sex Love&Sex
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0