Life&style
Žena je šokirala dečke nakon što su igrali kamen-škare-papir

Žena je šokirala dečke za stolom nakon što ih je izazvala na igru kamen-škare-papir

  • India Sasha je bila u večernjem izlasku kada je odlučila okladiti se s obližnjim stolom za kojem je sjedilo muško društvo 
  • Predložila je četvorici mladića da zaigraju igru kamen-škare-papir kako bi odlučili tko će kome kupiti piće
  • Zatim je ostavila dečke bez teksta…

„Igrat ćemo igru s vama, zar ne?“ rekla je. „I stavit ću neke uloge na stol: ako pobijedim u igri, svi morate platiti meni i mojim prijateljima piće, a ako vi pobijedite, mi ćemo vama kupiti piće“, dodala je India. „Imate šansu četiri protiv jedne, zar ne? Sve četiri vaše ruke, ako me netko od vas pobijedi, platit ćemo vam piće“, rekla je.

Naravno, dečki su prihvatili okladu i svi su razmišljali kako će otkriti svoje ruke. Ali, kad su to napravili, India ih je šokirala podignuvši lijevu ruku - koja nema prste. Jedan od momaka razjapio je usta - ostali su začuđeno prekrili lice rukama.

„Jesam vas?!“ India se nasmijala, ispruživši ruku preko stola kako bi stisnula ruku protivnicima. Nepotrebno je reći da je ona bila očiti pobjednik.

@indiasasha If you can’t live laugh love your disability, you should 😜 #disability #indiasasha #fyp #prank ♬ original sound - Indiasasha

 

Otvorena uma i dobrostiv iako poražen, jedan od momaka ju je primio za ruku, a zatim zamolio da se India rukuje s njim i rukom bez prstiju tako da je ovo neobično nadmetanje dobilo i sladak kraj. Video isječak ove igre postao je brzo popularan na TikToku, prikupivši više 16,7 milijuna pregleda otkako je objavljen prije nekoliko dana.

U međuvremenu, mnogi korisnici su ostavili komentare u kojima hvale Indiju - koja ima više od 391.600 pratitelja na platformi, a sebe naziva „CEO of One Hand Humor“.

Možda vas zanima Ovako ćeš lakše pobijediti u igri škare-kamen-papir Rubrika Life&style Life&style

„Mislim da sam se zaljubio. Ta čista duhovitost i kako je izgledala tako pobjednički“, napisao je jedan. Drugi su bili impresionirani mladićem koji je tražio da se rukuje s Indijom s rukom na kojoj ona nema prste, nakon što ga je pobijedila. „Roditeljima mladića koji su rukovali s njom na kraju poručio bih, bravo, uspjeli ste“, komentirao je jedan. „Dečko koji ju je uzeo za ruku - bravo za njegove roditelje“, složio se drugi.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0