Life&style

Žena bez kose i zubiju - danas je traženi model

Zbog rijetke bolesti od koje pati ljudi su joj se rugali i izbjegavali ju. Usprkos tome, Melanie Gaydos je model i svojim neobičnim izgledom privlači pažnju, ovaj puta pozitivnu

Ektodermalna displazija – tako se zove rijetka bolest od koje je u djetinjstvu oboljela Melanie Gaydos. Simptomi te deformacije gena su različiti, a kod Melanie se manifestirala ispadanjem zubi, noktiju, kose te deformacijom i zastojem u rastu kostiju i hrskavica. Njena vilica se uopće nije razvila. 

 

Photographer @monswo MUA @alina_eugenia_makeup Styled by @thegoldencircus @peri.neri @splendor_magazine #melaniegaydos

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

Gdje ima volje, ima i rješenja 

Kao dijete je Melanie zbog svog zgleda često bila žrtva mobbinga. Podvrgnula se više od 40 operacija kako bi kirurzi „popravili“ njeno lice. Danas je sve drugačije. Melanie se osjeća dobro u svojoj koži, prihvatila se onakvu kakva jest te više nema volje ići pod nož ili bilo što mijenjati na sebi.

 

Ph. Lisa Klappe 🌿😻🌿😻🌿 #melaniegaydos #nyc #amsterdam #europebby

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

Prije je mrzila kad ju je netko fotografirao, ali kad je studirala umjetnost, njen tadašnji dečko ju je nagovorio da pošalje svoje fotografije na adrese nekih profesionalnih fotografa. Dogodilo se to da su neki bili potpuno oduševljeni njenim jedinstvenim izgledom. Danas je Melanie traženi model. Nastupala je čak i u videospotu njemačkog banda Rammstein. Na svom Instagram-accountu ima više od 100 tisuća pratitelja. Svi su oduševljeni njenim upečatljivim izgledom –i mi smo! 

 

@choralemiles @ashleyrosecouture @sstrazzere @kelseyannaf @blackveiltattoo #melaniegaydos #ashleyrosecouture #choralemiles

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

 

@amberasaly 🌹🎲🌹🎲🌹 @galore @rosegnyc @beauteousmax #melaniegaydos #galoremag #amberasaly

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0