Life&style

Želite razveseliti svoje kućne ljubimce? Imamo savršen prijedlog kako im uljepšati dan

Svi vlasnici kućnih ljubimaca znaju da mezimci značajno utječu na naše raspoloženje ispunjavajući nam dan veselim trenucima. No, dragim nam životinjicama potrebno je uzvratiti jednakom mjerom i njihove dane ispuniti aktivnostima u kojima uživaju. Osim dobrog provoda s vlasnikom, igre ili šetnje, trenuci kojima se ljubimci možda i najviše raduju su oni kada se mogu zasladiti uz fini obrok.

dm-ova robna marka Dein Bestes nudi najbolje za vaše pernate i krznene prijatelje – hranu za životinje vrhunskog okusa, spravljenu od najboljih sastojaka, u kojoj će vaš ljubimac uistinu uživati. Hrana Dein Bestes osmišljena je u suradnji s nutricionistima, a proizvodi se od biranih sirovina posebnim postupcima kojima se čuvaju dragocjeni vitamini, minerali i elementi u tragovima, po recepturama prilagođenim specifičnostima svake pojedine životinjske vrste koje maksimalno doprinose očuvanju zdravlja i vitalnosti vaših ljubimaca. Odlučite li se za kupnju proizvoda dm-ove marke Dein Bestes, zadovoljan neće biti samo vaš kućni ljubimac, već i vi jer ćete kupovinom Dein Bestes hrane za životinje dobiti najbolji omjer povoljne cijene i provjerene njemačke kvalitete. Ako želite počastiti svog ljubimca, ponudite im nove Dein Bestes poslastice koje možete pronaći samo na policama dm-a.

Kažu da je pas najbolji čovjekov prijatelj, a na njihovoj vjernosti i posvećenosti posebnoj vezi koju imate, najbolje ćete im se zahvaliti ukusnom klopicom. Dein Bestes hrana za pse s piletinom obogaćena je biotinom, koji pridonosi sjaju dlake, a Dein Bestes hrana za pse s teletinom osim biotina sadrži i cink koji može pridonijeti jačanju imuniteta. U šetnjama prirodom iznenadite svojeg ljubimca Dein Bestes kobasicama za pse s govedinom koje su pojedinačno zapakirane i stoga idealne za ubaciti u ruksak.

Mačke su poznate kao individualci koje je teško natjerati da vas slušaju, ali u tome je i njihova čar. Poznate su i kao veliki gurmani koji zasigurno neće moći odoljeti pozivu na Dein Bestes gozbu, a vi ćete uloviti priliku pomaziti se s njima dok čekaju na slasne zalogaje. Dobra je vijest što Dein Bestes noviteti sadrže vitamine i minerale koji pridonose boljem imunitetu i sjaju dlake. Ponudite macama Dein Bestes Wahre Schönheit hrskave pureće mrvice s dodatkom bakra, koje kao dodatak prehrani ili grickalice pridonose ljepoti kože i sjaju dlake. Receptura Dein Bestes hrane za mačke s lososom dolazi u finome umaku, a obogaćena je taurinom koji doprinosi vidu i funkciji srca, kao i biotinom i inulinom za blistavu dlaku. Tu su i Dein Bestes štapići za mačke, grickalice koje svojom mješavinom okusa nude raznolikost okusa.

Osim hrane, dm-ova marka Dein Bestes nudi i širok izbor raznih dodataka za vaše ljubimce poput opreme za čišćenje, ogrlica, igračaka i tretmana protiv nametnika. Cijeli Dein Bestes asortiman dm neprestano širi, upotpunjava i aktualizira kako bi vašim ljubimcima u svakom trenutku mogli ponuditi samo najbolje.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

 

Photo: None

Komentari 0