Life&style
Želite pokloniti personalizirani poklon za Božić?  Još stignete! Želite pokloniti personalizirani poklon za Božić?  Još stignete! Želite pokloniti personalizirani poklon za Božić?  Još stignete! Želite pokloniti personalizirani poklon za Božić?  Još stignete! Želite pokloniti personalizirani poklon za Božić?  Još stignete!

Želite pokloniti personalizirani poklon za Božić? Još stignete!

Za sve vas koji biste ovih blagdana htjeli svojim dragim ljudima pokloniti nešto emotivno i posebno, ali iz nekog razloga niste stigli unaprijed pripremiti, donosimo brzo i jednostavno rješenje

U dm trgovinama na oko 80 lokacija diljem Hrvatske možete brzo i jednostavno, putem mobitela (pomoću kabla ili Bluetootha), USB-a ili nekog drugog medija, razviti svoje fotografije na uređajima za trenutni ispis fotografija.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Nakon što se spojite na uređaj, birate željeni format i dizajn fotografija. Možete birati od klasičnih fotografija pa do onih s okvirima i raznim dizajn predlošcima.

Kada izradite svoje fotografije možete ih staviti u odgovarajući okvir, zapakirati i voilà - emotivni personalizirani poklon je spreman.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Osim što svoje trenutne fotografije možete prigodno upakirati kao poklon, možete ih dodati i uz već pripremljeni poklon i na ovaj način označiti kojoj osobi je poklon namijenjen.

Posebno su simpatične fototrake kod kojih imate mogućnost odabrati tri fotografije u nizu, a ovaj format je vrlo praktičan kao prilog uz već zapakirane poklone.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Postoji i opcija u kojoj svoje fotografije možete prethodno, od doma, odabrati na mobilnoj aplikaciji i poslati na uređaj za trenutni ispis fotografija u odabranu dm prodavaonicu, po dolasku ih samo pustiti u izradu i odmah preuzeti. Za ovu opciju potrebno je preuzeti mobilnu aplikaciju „CEWE Fotosvijet“, odabrati dm kao partnera i u izborniku odabrati „moje CEWE trenutne fotografije“ nakon čega iz svoje galerije birate fotografije koje želite imati u opipljivom obliku, a nakon što ih odaberete generirat će se kod s kojim dolazite u odabranu dm prodavaonicu, ukucavate ga na uređaj za trenutni ispis fotografija i fotografije su tu. Predivno, zar ne!

 | Autor: dm.hr dm.hr

Uživajte u pripremi jedinstvenih poklona za svoje najmilije i u blagdanima, želimo vam sve najljepše!

 

Photo: Leonora Grigat