Life&style
Airbnb kuća Nebesa

Želiš prenoćiti (i letjeti) u kući iz crtića 'Nebesa' ili Ferrarijevom muzeju? Airbnb ima novu ponudu: ikone pop kulture

  • Ako već nisi isplanirala godišnji odmor, krajnje je vrijeme da kreneš u potragu za nekom privlačnom, po mogućnosti novom destinacijom
  • Zahvaljujući internetu, danas iz udobnosti doma možemo pronaći nevjerojatna mjesta za posjetiti, a o nekima možemo tek sanjati – premda 'nikad ne treba reći nikad' 
  • Tako smo bacili oko na Airbnb, koji je upravo najavio pregršt novih i više nego uzbudljivih smještaja uoči ljeta

Tijekom posebnog događaja u Los Angelesu 1. svibnja, tvrtka Airbnb otkrila je svoju novu 'Icons' kategoriju izvanrednih iskustava koja uključuje oživljene trenutke pop kulture. Među iskustvima su „noćenja“ koje vode slavne osobe kao što su Kevin Hart i Doja Cat, te boravak u rekonstrukciji Disneyjeve i Pixarove 'Up' kuće (iz animiranog filma 'Nebesa') koja će lebdjeti na nebu nakon što gosti odu.

Kuća inspirirana animiranim filmom 'Nebesa'

Smještena u Abiquiu, Novi Meksiko, gosti će se u kući iz 'Nebesa' osjećati kao da su ušli u animirani film. Airbnb je sagradio kuću od nule i obojio je u točnu Pantone boju korištenu u filmu.

Brian Chesky, suosnivač i izvršni direktor Airbnba, pojasnio je na događaju da je svaka soba kreirana po mjeri kako bismo imali dojam kao da smo unutra s Carlom i Ellie.

 | Autor: AirBnb AirBnb

Gosti će pronaći Carlovu stolicu, spremnik sa zelenim helijem, kao i krevet za psa za Duga — ili druge krznene goste. Također su rekreirali „Avanturističku knjigu“ koju je Ellie napravila u filmu.

„Nijedan detalj u ovoj kući nije prošao nezapaženo“, rekao je Chesky. „Najbolji dio, baš kao u filmu, jest činjenica da se ova kuća podiže sa zemlje!“ 

 | Autor: AirBnb AirBnb

To je „kuća teža od 18 tona sa 8000 balona pričvršćenih na nju i visi na 15 metara iznad tla i od danas je možeš rezervirati na Airbnbu", rekao je.

Kada potencijalni gosti odaberu datume u aplikaciji Airbnb, od njih će se tražiti da dostave pisani opis o tome zašto je žele rezervirati.
„Očekujemo da ćemo dobiti puno zahtjeva. Goste ćemo birati na temelju onoga što napišu“, rekao je Chesky. „Kontaktirat ćemo sve koji su odabrani nekoliko dana prije roka za rezervacije.“

 | Autor: AirBnb AirBnb

Sretni gosti koji budu odabrani također će dobiti digitalnu zlatnu ulaznicu, a više od 4000 ulaznica bit će dostupno tijekom 2024. godine. Razdoblja za rezervaciju i troškovi razlikuju se ovisno o „Icon iskustvu“, ali većina je besplatnih ili po cijeni ispod 100 dolara po gostu.

U nastavku pogledaj što sve nevjerojatno nudi Airbnbn… 

Iskustvo 'Izvrnuto obrnuto 2'

Noćenje u središtu kontrole Rileyinih emocija, temeljeno na Disneyjevom i Pixarovom animiranom filmu 'Izvrnuto obrnuto 2'. Svaka soba se temelji na nekoj emociji.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnbn, Izvrnuto obrnuto 2

'X-Men' škola

Zakorači u 'X-Men ‘97' u 2D animiranoj rekreaciji X-Mansiona Marvel Animationa u Westchesteru, New York. Mjesto je napravljeno da izgleda kao da si u pravom crtiću.

 | Autor: airbnb airbnb Foto: Airbnb, X-Men house  | Autor: airbnb airbnb Foto: Airbnb, X-Men house

Princeova kuća 'Purple Rain'

Gosti mogu odsjesti u kući pokojnog glazbenika Princea pod nazivom 'Purple Rain' iz istoimenog filma. Kuća do sada nikada nije bila dostupna javnosti. Potpuno je obnovljena kako bi izgledala kao u filmu. Tim je radio s „Prince collection“ kako bi uključio i stvarnu garderobu i instrumente.

„Osim toga, gosti će moći poslušati neobjavljene pjesme iz Princeove kolekcije koje se nikad prije nisu čule“, tvrdi Chesky.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb, Prince Purple Rain kuća

VIP s Kevinom Hartom

Gosti će imati VIP iskustvo s komičarem Kevinom Hartom unutar Coramino Live Loungea. Prema Cheskyju, 30 gostiju odsjest će u speakeasy comedy klubu koji je stvorio Airbnb. Hart će ugostiti degustaciju tekile i izvesti set sa svojim prijateljima i drugim komičarima za kraj večeri.

 | Autor: airbnb airbnb Fotož: Airbnb, Kevin Hart

Možda vas zanima U prekrasnom seocu u srcu Baranje prijateljice i ja provele smo vikend o kojem ćemo još dugo pričati Rubrika Life&style Life&style

Probudi se u Musée d’Orsay

Gosti će moći ostati u Musée d’Orsay i gledati ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara uz rijeku Seinu u Parizu. Gosti će također imati pariški muzej za sebe, tj. imat će privatni obilazak.

 | Autor: airbnb airbnb Foto: Airbnb, Musee d'Orsay  | Autor: airbnb airbnb Foto: Airbnb, Musee d'Orsay

Privatni Doja Cat nastup

Sada se također može rezervirati dnevni boravak s američkom pjevačicom Dojom Cat, koja će održati poseban nastup i družiti se s gostima.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: airbnb, Doja Cat

Idi na turneju s Feidom

Pridruži se pjevaču Feidu na njegovoj „FERXXOCALIPSIS svjetskoj turneji“ koja će trajati cijeli tjedan. Gosti će putovati vlastitim turističkim autobusom i voziti se zajedno s ekipom, pridružiti im se na probama i imati pristup iza pozornice za svaki nastup.

 | Autor: airbnb airbnb Foto: airbnb, Feid

Boravak u muzeju Ferrari

Ljubitelji talijanske tvrtke luksuznih automobila mogu odsjesti u Ferrarijevom muzeju u Maranellu u Italiji. Gosti će spavati na krevetu izrađenom od iste kože kao i Ferrarijeva sjedala, provozati se u krug s vozačem Scuderia, Ferrari ambasadorom Marcom Genéom, i uputiti se na premijernu utrku Emilije-Romagne kao VIP gosti.

 | Autor: airbnb airbnb Foto: Airbnb, Ferrari muzej

Živi kao zvijezda Bollywooda Janhvi Kapoor

Bollywoodska zvijezda Janhvi Kapoor otvara svoju dosad neviđenu obiteljsku kuću u Chennaiju u Indiji. Osobno će ugostiti goste i podijeliti svoje beauty tajne uz omiljenu hranu.

 | Autor: airbnb airbnb Foto: Airbnb, Janhvi Kapoor

Igraj igrice s Khabyjem Lameom

Sretnici mogu rezervirati boravak u Italiji i avanturu s TikTok senzacijom Khabyjem Lameom u igri Fortnite Battle Royale. U njegovom rodnom gradu Milanu gosti će odsjedati u jedinstvenom potkrovlju za igranje koje je dizajnirao Lame, gdje će se moći suočiti s njim u Fortnite Battle Royaleu.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb, Khaby Lame kuća

MurMur kuća za odmor Možda vas zanima Mur mur cottage spaja vrhunsku arhitekturu s predivnom prirodom i najljepša je 'koliba' u Gorskom kotaru Rubrika Life&style Life&style
Photo: AirBnb

Komentari 0