Life&style

Želiš li pomoć u svladavanju financijskih izazova? Uskoči na besplatnu online konferenciju missINVEST!

  • Zabrinuta si zbog novonastalih okolnosti i smatraš kako tvoje financije trebaju hitan make-over?
  • Besplatan savjet možeš dobiti na online konferenciji missINVEST koja će se održati 8. prosinca!
  • Miss7 i Zagrebačka banka dovode renomirane stručnjake koji će ti na učinkovit i svima nama ženama razumljiv način pomoći da iz ovih financijski izazovnih vremena izađeš kao pobjednica

Moja frendica uspijeva uštedjeti tisuću kuna mjesečno, sestra i njezin muž grade kuću, kolegica je digla povoljan kredit za stan. Je li moguće da je moja glavna financijska vještina prebacivanje s jedne kartice na drugu dvadesetog u mjesecu?

miss7 i Zaba udružili su se na velikom zadatku podrške ženama u preuređenju osobnih financija. Na pravom si mjestu da saznaš kako upravljati svojim novcem, kako ga oploditi, kako stvoriti novi novac, kako će kartice raditi za tebe, zašto je dobro kupovati online ili potpisati predbračni ugovor. Slobodno nam se pridruži 8. prosincana besplatnoj online konferenciji missINVEST!

'Ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja našim životom'

Stručna partnerica konferencije je poduzetnica i pokretačica platforme Žene i novac Kristina Ercegović koja će sa stručnim panelisticama odgovoriti na sva tvoja pitanja o novcu. 

‘’Novac je važan i ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja našim životom. Čitateljice će na konferenciji missINVEST saznati niz konkretnih savjeta kako pametno upravljati novcem, kako naći bolji posao i dodatno zarađivati online i od kuće, te će naučiti sve o alimentaciji, nasljedstvu i kako se zauzeti za svoja prava tijekom razvoda i drugi situacija. Ključ je uvijek u svjesnom upravljanju novcem, sukladno onom tko smo, što nam je važno, gdje smo i gdje želimo biti’’, poručila je Kristina Ercegović.

 | Autor: Pixsell/Sandra Šimunović Pixsell/Sandra Šimunović

Uz serijsku poduzetnicu, spisateljicu i poslovnu savjetnicu Kristinu Ercegović na konferenciji sudjeluju i vlasnica obrat za digitalni marketing Barbara Slade Jagodić, direktorica Kartičnog poslovanja u zagrebačkoj banci Rozana Grgorinić, nezavisni financijski coach Marina Lehki, pravnica 21 stoljeća, mag.iur Ivančica Bobek, poduzetnica i vlasnica Partus akademije Mirta Fraisman Čobanov

Više se ne moraš pitati gdje ti je nestao novac

Zaista jaku i solidarnu ekipu stručnjakinja okupila je glavna urednica svih miss7 izdanja Tonkica Zlački, uz pomoć Zabe, a sve u skladu s misijom brenda miss7 koji bezuvjetno doskače potrebama svojih čitateljica. 

''Živimo u vremenima kada su ljudi osobito zabrinuti za svoju novčanu budućnost, na prostoru koji nikako da postane bogatiji od Švicarske, s tradicijom slabe financijske pismenosti. Uzevši sve to u obzir miss7 je još jednom prepoznao potrebe svojih čitateljica i organizirao, u suradnji sa ZABOM i poduzetnicom Kristinom Ercegović, prvu edukativnu online konferenciju o ženama i novcu - missINVEST. Cilj konferencije je da sudionice na jednom mjestu dobiju ubrzani tečaj o upravljanju osobnim financijama nakon kojeg se više neće pitati gdje je nestao moj novac. Vidimo se na konferenciji missINVEST 8.12.'', poručila je Tonkica Zlački. 

 | Autor: Pixsell/Matija Habljak Pixsell/Matija Habljak

Kao što je poručila Kristina, novac je važan, a o njegovu značaju sigurno još više razmišljamo u novonastalim okolnostima kada su mnogima smanjeni prihodi ili strahuju od njihovog gubitka. Bez obzira s kakvim financijskim vještinama vladale, one su sada da izložene najstresnijem testu pa je potpora stručnjaka i više nego dobrodošla! U vremenima kada je financijska pismenost izrazito važna sigurnim putem vodi te miss7 uz pomoć Zabe. Slobodno nam daj ruku, zajedno smo jači! Vidimo se na 8. studenog na konferenciji missINVEST!

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0