Life&style
„Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane 1/14 „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane „Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane

„Zeleni“ pokloni za najljepše blagdane

Zakoračili smo u najljepše doba godine – u vrijeme ljubavi, topline, sreće i darivanja! Iako ćemo ove godine u krugu svojih najmilijih blagdane slaviti u malo drugačijem svjetlu, uz darove od srca božićni blagdani nikada neće izgubiti svoju čar.

Ljubav i briga o prirodi uvijek su IN!

Poklonite svojoj boljoj polovici dodir prirode uz organske proizvode neodoljivih mirisa i tekstura, i zajedno donesite nove ekološke odluke za novu godinu koja uskoro kuca na vrata. Njegujući organski proizvodi koji, koliko nježno pristupaju tijelu i koži, toliko nježno pristupaju i prirodi, su ono najljepše što možete pokloniti. Melvita je ove godine je kreirala posebne poklon setove prilagođene za nju i njega – ovisno o tome tražite li poklon za mamu ili baku, sestru ili prijateljicu, ali i tatu, brata ili prijatelja... pronaći ćete nešto što će zadovoljiti baš svakoga.

Luksuzni poklon-setovi dostupni su u odabranim Müller poslovnicama – Iznimno zlato, Obnavljajuća moć argana ili Organski početak, približit će vam neke od najboljih i najomiljenijih Melvitinih proizvoda, a u svakom setu se nalazi po jedan proizvod gratis!

Ali, i mali znaci pažnje donose veliku sreću – adventski poklon-setovi za meke usne i ruke Argan, Nectar de Miels ili za meke ruke i tijelo L'Or Bio, odlični su za čarobne trenutke njege i topline, a nalaze se u preslatkom pakiranju nalik bombonima. Više informacija pronađite na www.melvita.hr. Mnoge odlične ideje za male, ali važne korake prema čišćem i zelenijem svijetu potražite na Melvitinim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Photo: Melvita