Life&style 21. srpnja 2020.

Zelena oaza Provanse: Miris citronovca - ikonični je miris ljeta

L'Occitane.
Zelena oaza Provanse: Miris citronovca - ikonični je miris ljeta Zelena oaza Provanse: Miris citronovca - ikonični je miris ljeta Zelena oaza Provanse: Miris citronovca - ikonični je miris ljeta Zelena oaza Provanse: Miris citronovca - ikonični je miris ljeta Zelena oaza Provanse: Miris citronovca - ikonični je miris ljeta

Citronovac: provansalski simbol

Citronovac je biljka, rijetka i dragocjena te poznata po specifičnom mirisu limuna kojeg otpušta nakon dodira. Osim agruma, osjetit ćete svježe, zelene i drvenaste note koje su energizirajuće koliko i umirujuće.

L’OCCITANE ovu, mnogima omiljenu, kolekciju svake godine slavi lansiranjem novog, limitiranog izdanja prepunog proizvoda za njegu tijela šarenih i inovativnih tekstura. Po tome koliko ga kupci vole možemo reći da je citronovac najbolji način za proslavu ljeta.

L’OCCITANE je stvorio i 5 u potpunosti novih proizvoda očaravajućih tekstura, koji savršeno nadopunjuju ovogodišnju limitiranu kolekciju: Osvježavajući gel za tijelo, Gel za ruke, Osvježavajuća pjena za noge, Piling za tijelo, Osvježavajući sorbet za njegu tijela.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Granita, sorbet, mousse... koji je vaš omiljeni ljetni desert? Upravo nalik njima stvorene su nove teksture koje će svojim zamamnim mirisom i veličanstvenim djelovanjem ukloniti vrućinu s vaše kože i omogućiti nesmetano uživanje u ljetu.

Klasični citronovac – Limunast. Iskričav. Osvježavajuć.

Sadrži organski citronovac s provansalskih polja. Svježinu limuna koju ćete namirisati i osjetiti pruža jedino vrsta i kvaliteta citronovca koju ubiremo za L’OCCITANEOVU kolekciju.

Citronovac s citrusima – Voćna. Sunčana. Oživljavajuća.

Kombinacija svježine citronovca i vitalnosti citrusnog voća, te dodatak ekstrakata limuna i grejpa, čini ovu kolekciju pravim koktelom energije.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Citronovac s mentom – Raslađujuće. Smirujuće. Aromatično.

Nešto potpuno posebno, poput nevjerojatno osvježavajućeg sladoleda, kolekcija Citronovac s mentom dostupna je ekskluzivno ovog ljeta. Oduševit će ljubitelje mente koja rashlađuje i smiruje tijelo i um.

Umjetnički dodir na ambalažama…

Ove godine, limitirano izdanje kolekcije Citronovac, za L'OCCITANE je osmislila i kreirala mlada umjetnica Ayumi Takahashi. U njezinim ilustracijama prepoznat ćete L’OCCITANEOVE boje i dinamičnost te tipične provansalske simbole.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Na valovima citronovca stižu i inovativni Dezodorans u balzamu te iznimno praktičan Gel za dezinfekciju ruku!

Izuzetan dezodorans Citronovac, novost iz klasične kolekcije Citronovac, obogaćen je sastojcima prirodnog podrijetla i ne sadrži aluminijske soli, alkohol i ftalate. Tekstura puderastog balzama olakšava nanošenje i brzo se upija. Ne začepljuje pore i ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži.

Gel za dezinfekciju sadrži 69 % alkohola, čisti i njeguje vaše ruke te ih obavija laganim mirisom citronovca iz Provanse. Stiže u praktičnom pakiranju koje stane u svaku torbicu!

Sve detalje potražite na www.loccitane.hr

 | Autor: L'Occitane L'Occitane