Life&style
Zelena je nova crna: kupuj „bio“ i skupljaj bodove!

Zelena je nova crna: kupuj „bio“ i skupljaj bodove!

Prirodna kozmetika doživjela je pravi procvat u posljednjih nekoliko godina, s dobrim razlogom – doprinosi tvojoj koži, a ne onečišćenju planeta

Korištenje kozmetike datira čak šest tisuća godina u prošlost, u civilizaciju starih Egipćana za koje se smatra da su koristili kozmetiku u religijske i obredne svrhe.

Vratimo se u sadašnjost, kada ne samo da ti je prirodna kozmetika nadohvat ruke, nego pri njenoj kupnji možeš ostvariti višestruke bodove zahvaljujući dm-ovoj Hit listi bodova i eKuponima.

Za osjećaj svježine i potpune čistoće lica, u jutarnju rutinu uklopi Garnier BIO gel za čišćenje. Ovaj gel namijenjen je normalnoj i mješovitoj koži te sadrži ulje limunske trave i različkovu vodicu iz biološkog uzgoja. Nakon čišćenja, nahrani lice laganom Garnier BIO dnevnom kremom, idealnom za užurbane dane jer se brzo upija i ne zahtijeva dugotrajno nanošenje na kožu. Kako ne bi zaboravila na svoju kosu, Garnier Botanic Therapy tvrdi šampon zove te da ga isprobaš jer koristi 97 % biorazgradivih sastojaka i većinu sastojaka biljnog podrijetla te mu je pakiranje u potpunosti biorazgradivo. Super je što će ti kupnja proizvoda omogućuje da ostvariš još bolje uštede u dm-u, jer do kraja prosinca pri kupnji dvaju ili više proizvoda Garnier u dm-u i dm online shopu ostvaruješ 30x više bodova.

Kada napokon uhvatiš malo vremena za sebe, aktiviraj eKupon za 30x više bodova i počasti se Organic Shop Raspberry Cream pilingom za tijelo. Nahrani kožu Organic Shop Strawberry Yoghurt Balzamom, koji, osim što ima zanimljivu teksturu i sladak miris, puni kožu vitaminima i mikroelementima te ju ostavlja baršunasto mekom. Ako ne voliš voćne mirise, uvijek možeš odabrati piling profinjenog mirisa kave ili balzam s hranjivim organskim medom i uljem slatkog badema.

Ako pak poželiš nešto drugo, na Hit listi bodova i popisu eKupona za drugu polovinu prosinca nalazi se još mnoštvo linija proizvoda među kojima ćeš zasigurno pronaći svoje favorite. Bodovno stanje kao i eKupone možeš u bilo kojem trenutku pogledati u svojoj aplikaciji dm active beauty ili na internetskoj stranici dm-a. Za više informacija, prati dm na Facebooku i Instagramu!

 

Photo: dm.hr