Life&style

Zdrava koža za potpunu ljepotu

Dobra vijest za sve njegovatelje zdrave i lijepe kože. Luksuzni brend medicinske kozmetike Neostrata, na predavanju održanom u prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane Hotela Esplanade u Zagrebu, predstavio je proizvode Skin Active linije za njegu kože. Riječ je o kozmetici utemeljenoj na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima koja zaglađuje, obnavlja i dubinski čisti vašu kožu.

 | Autor:

Predavanje i radionicu vodio je doktor Aleksandar Krunić, profesor dermatovenerologije Northwestern Universityja u Chicagu, koji je u prepunoj dvorani Hotela Esplanade, prisutnim liječnicima i farmaceutima podijelio bogato iskustvo rada s Neostrata Skin Active proizvodima, Neostrata retinol pilingom i pilinzima glikolnom kiselinom.

 | Autor:

Profesor Krunić istaknuo je kako ne postoji jedan univerzalni sastojak koji rješava problem starenja kože već je potrebno kombinirati vrhunske tehnologije i najdjelotvornije sastojke kako bi se postigao najbolji učinak. Neostrata pruža koži 35 moćnih sastojaka koji mogu aktivirati stanice i postupno vratiti izgubljenu čvrstoću i volumen kože, zagladiti kožu te popuniti linije i bore. Neostrata u prvu liniju borbe protiv bora stavlja snažne antioksidanse koji su nezaobilazni u borbi protiv oksidativnog stresa kao i zaštitu od sunca koja umanjuje suncem uzrokovano oštećenje DNA. Neostrata svoje najjače adute koristi na najbolji način u kremama i serumima koji pravilnom upotrebom dovode do željenih rezultata. Neoglucosamine®, glukonolakton, laktobionska kiselina, peptidi, retinol, matične stanice jabuke i gardenije i mnoge druge aktivne tvari imaju višestruki učinak na kožu sa znakovima prijevremenog starenja od koji se ističu: aktivacija matičnih stanica i fibroblasta, stimulacija sinteze kolagena, poboljšana hidratacija, antipigmentna i antioksidativna svojstva te uvijek dobro došla učinkovita eksfolijacija.

 | Autor:

Osim Neostrata linije za kućnu njegu, prezentirani su i Neostrata pilinzi koje liječnici koriste već dugi niz godina. Riječ je o pilinzima s glikolnom kiselinom različite jačine čija je glavna karakteristika nizak pH koji omogućuje jako dobru eksfolijaciju površinskih slojeva kože. Liječnik može kontrolirati snagu i dubinu pilinga kontrolom izloženosti kože djelovanju kiseline, a odabirom boostera koji se nanose netom prije pilinga glikolnom kiselinom pojačati učinak na hiperpigmentacije ili akne. Kod izvođenja ovog pilinga obavezna je neutralizacija na kraju tretmana, zbog vrlo niskog pH.

 | Autor: Prof. Krunić prisutne je upoznao s postupkom izvođenja novog pilinga koji se provodi u liječničkim ordinacijama i poliklinikama. Riječ je o naprednom i snažnom profesionalnom pilingu koji sadrži 3% retinola i Retinol Boosting Complex za poboljšanje izgleda sitnih linija i bora, zategnutu i čvrstu kožu, te svjetliji, ujednačeniji i čišći ten.

Retinol u kozmetici nije novost, ali ovako visok postotak i snažan anti-age učinak možemo pronaći samo u Neostrata Retinol peel-u. Neostrata ga donosi u inovativnoj kombinaciji s aktivnim tvarima koje pridonose povoljnom učinku na koži i u visokim koncentracijama koje se rijetko sreću na našem tržištu.

Sve o snažnim Neostrata proizvodima i formulama protiv starenja kože saznajte na www.visk.hr.

Photo: None

Komentari 0