Life&style

Zbog ovih CATRICE proizvoda sigurno ćete kliknuti ili skoknuti do dm-a

U dm -u možete pronaći proizvode CATRICE koji nas već dugo oduševljava cijenom i kvalitetom. Vjerujemo da će svaka ljubiteljica make up-a, bez obzira na stil i ukus, pronaći nešto što će joj zapeti za oko (možda i doslovno kada su u pitanju, recimo, sjenila za oči).

Nova CATRICE sjenila dolaze s integriranom bazom i highlighterom i super cijenom od 39,90 kuna. Paleta sjenila The Epic Earth Collection – 010 Inspired By Nature  donosi devet zemljanih nijansi, a The Matte Cocoa Collection– 010 Chocolate Lover  kombinira devet čokoladno-smeđih i bordo nijansi. Naš favorit je The Coral Nude Collection– 010 Peach Passion, paleta koja kombinira metalik, biserne i mat efekte, a čije su nijanse nadahnute vatrenim, egzotičnim začinima.

A sada je vrijeme da prijeđemo na one proizvode kojih nije moguće imati previše. Nastavljate čitati na vlastitu odgovornost.

More than Nude ili ICONails Gel Laquer

Teško se odlučiti za liniju CATRICE lakova za nokte koja nam se više sviđa. Nijanse More than Nude linije poput Roses Are Rosy i Cloudy Illusion prikladne su za svaki dan, uključujući i odlazak na posao. ICONails Gel Laquer su dramatičnije i dolaze u nijansama poput Berry Mary i Party Animal. Po jedan iz svake linije? Ili možda dva?

Sjajilo za usne Volumizing Lip Booster

Sucker For Rose, Rosewood Hills ili Coffee Shot, pitanje je sad? Koju god nijansu da odaberete, znajte da sve nijanse sjajila CATRICE Volumizing Lip Booster sadrže mentol koji na usnama ostavlja lagan peckajući osjećaj.

Šećer za kraj

Za kraj smo ostavili CATRICE novitet kojem se najviše radujemo, a to je sjajilo za usne Volumizing Tint & Glow Lip Booster– 010 Be glowrious! Ovo sjajilo trebalo bi vidno povećati usne i naglasiti prirodnu boju usana. Kombinacija koju jedva čekamo isprobati!

Sad ćemo stati jer naša virtualna košarica neće moći podnijeti daljnje istraživanje make up-a u dm online shopu. Prepušteni ste sami sebi i bogatom izboru koji je dm pripremio za vas na www.dm.hr.

P.S. Ne zaboravite prije online kupnje kreirati „Moj dm“ račun na www.dm.hr/registracija kako biste uživali u svim pogodnostima online shoppinga i programa dm active beauty.

Photo: dm.hr