Life&style

Zbog ove cure više nećeš htjeti stati na vagu

Onu dosadnu napravu možeš izbaciti iz svoje kupaonice jer je ova fitness zvijezda dokazala da kilogrami stvarno nisu važni

Što misliš koja je tvoja idealna težina? Ovo je zapravo samo trik pitanje jer odgovor na to pitanje NE postoji! Zato se prestani zamarati brojkama, a ako ti treba još jedan dokaz za to, imamo ga. Zapravo, ima ga Kelsey Wells, blogerica i fitness zvijezda koja stoji za bloga My Sweat Life i koja je napravila zanimljiv eksperiment. Kelsey je, naime, godinu i pol dana trenirala po programu Kayle Itsines i onda pokazala svoje rezultate. Uz tri fotografije svoje figure koja se vremenom mijenjala napisala je kolika joj je težina na svakoj od njih i baš tu slijedi iznenađenje! 
Sasvim se jasno vidi da u vrijeme kada ima 64 kilograma izgleda jednako fit kao i kada je imala 55 kg.
 

 

A post shared by KELSEY WELLS (@kelseywells) on

Jesi li proučila ovaj niz fotografija? Ne brini, pomoći ćemo ti s pretvaranjem funta u kilograme;) Na prvoj naša blogerica ima 66 kilograma, na drugoj 55, a na trećoj 64 kilograma. Priznajemo, razlika u težini je velika, ali to se na tijelu uopće ne vidi. Iz tog razloga Kelsey poručuje:  
"Prestanite se mučiti brojevima na glupoj, glupoj vagi! Prestanite mjeriti svoj napredak svojom težinom i molim vas, nemojte dopustiti da vaša težina ima bilo kakav utjecaj na vaše samopouzdanje kao što je nekad imala na moje". 

 

 

A post shared by KELSEY WELLS (@kelseywells) on


Još jedna lekcija od Kelsey? "Sama sam naučila da se napredak mjeri po važnim stvarima: snazi, sposobnosti, izdržljivosti, zdravlju i sreći!". Sve smo čuli, Kelsey, i izbacujemo vage iz svojih života! 
 

Photo: Instagram

Komentari 0