Life&style
1/26

Odlična zabava za kraj ljeta!

Od 18. do 22. kolovoza trajalo je 2. izdanje Sonus festivala. Prepuni klubovi Papaya, Aquarius, Kalypso i boat partyji ugostili su više od 50 najpoznatijih imena elektronske glazbe, kako regionalnih tako internacionalnih.

Sonus je bio rasprodan par dana prije početka festival, te se procjenjuje da je velik broj posjetitelja iz cijelog svijeta, svakog dana, bilo da se radilo o dnevnim ili noćnim party-ima, neprestano uživao u trenutno najboljoj glazbi na svjetskoj elektronskoj sceni, odnosno u izvedbi nekih od najeminentnijih izvođača na istoj.

 | Autor:

Apollonia, Better Lost Than Stupid, Gaiser, Henrik Schwarz, Hot Since 82, Karotte Monika Kruse, Nick Curly, Pan-Pot, Praslesh, Robert Dietz, Sonja Moonear, The Martinez Brother, tINI, Tobi Neumann, Valentino Kanzyani i Zip samo su neki od izvođača koji se rasplesali publiku tijekom 5 dana i 5 noći festivala.

 | Autor:

Najveću gužvu na plesnim podijima napravili su zvijezde poput Richie Hawtina, Luciana, Marca Carole, Loco Dicea, Seth Troxlera, Dixon-a, Chris Liebinga, Joseph Capriati-ija i Ricarda Villalobosa koji je nenajavljenim nastupom na afterpartyju u klubu Kalypso i zatvorio festival.

 | Autor:

Jaka kiša nije omela par stotina najvećih ljubitelja partyja i kvalitetne glazbe da plešu na afterpartyju do kasnih popodnevnih sati. Izvođači su oduševljeni energijom publike, te su mnogi od njih produžili svoj boravak i uživali kako na festivalu, tako na plažama i restoranima otoka Paga i grada Novalje.

 | Autor:

Organizatori su oduševljeni odazivom i komentarima posjetitelja, te najavljuju još bolji festival sljedeće godine.

U galeriji pogledajte više fotografije...

Photo: None

Komentari 0