Life&style

Zašto sve više žena prakticira "golu jogu"? Stvar je u poruci...

Sve više radimo na tome da i u potpunosti odbacimo svoje nesigurnosti. A na važnost toga upozorava nas i ova zanimljiva zanimljiva mlada žena koja se na Instagramu krije (mada na svojem tijelu baš ništa ne skriva) iza imena Nude Yoga Girl

"Kada sam bila mlađa, mrzila sam svoje grudi. Željela sam napraviti plastičnu operaciju jer sam se bojala da nikad neću pronaći dečka... Danas sam zahvalna jer mogu reći da sebe volim u potpunosti, takvu kakva jesam", započinje svoju priču u jednom od brojnih postava Instagramerica koja objavljuje pod imenom Nude Yoga Girl. Ova anonimna fotografkinja, model i trenerica joge na Instagramu se pojavila prije dvije godine.

 

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on

Već tada je za oko zapela brojnim zaljubljenicima u jogu, ali i brojnim društvenim skupinama koje se bave osnaživanjem tijela i uma. Kada je tek krenula s ovim Instagram projektom, još uvijek anonimna plavuša nije niti sanjala kakvu će poruku poslati.

 

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on

Niti na jednoj slici se ne vidi njezino lice, i isto tako niti na jednoj slici nije u potpunosti gola. Zahvaljujući vještinama joge i zanimljivim pozama, te igranjem sa svjetlošću i sjenom, ova fotografkinja uspješno skriva svoj identitet.

Možda vas zanima Dvije jednostavne joga vježbe za ravan trbuh Rubrika Beauty Beauty

Naravno da nije sve ostalo samo na tome. Ova ideja o povezanosti artističkog akta i joge svidjela se i ostalim ženama koje prakticiraju jogu. Tako je Nude Yoga Girl počela objavljivati i druge žene koje gole vježbaju jogu i davati im neskrivenu podršku.

 

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on

Njezin profil danas prati preko pola milijuna pratitelja, a njezini problemi i nesigurnosti su često vidljivi u opisima slika. Moramo priznati, i same se nekad tako osjećamo... Zaključak? Snažan poruka koju ove djevojke putem "gole joge" šalju je puno veća od čistog arta i erotike. Poručuju: volite i privaćajte svoje tijelo...

Možda vas zanima Pomladite se prstima: Čarobna joga za lice Rubrika Beauty Beauty
 

A post shared by Hannah Sisler (@woodspine) on

 

A post shared by Abra Rose (@lonewolfyoga) on

 

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0