Life&style
Film 'Star(c)i'

Zašto nas je komedija 'Star(c)i' osvojila i u 24 sata se popela na prvo mjesto Netflixove ljestvice?

  • Vrijeme je da novi film preuzme krunu kao broj jedan na Netflixu
  • Ovoga puta riječ je o otkvačenoj komediji s nekoliko glumačkih zvijezda koje bi mogla prepoznati
  • Pozdravi novi Netflixov hit 'Star(c)i' 

Film 'Star(c)i' , čija je premijera bila u petak, 20. listopada, brzo se pomaknuo na prvo mjesto ljestvice najgledanijih filmova na Netflixu. Zapravo, za to je trebalo samo dvadeset i četiri sata. Sada film 'Star(c)i' stoji iznad drugih naslova kao što su 'Fair Play', 'Long Shot', 'The Devil on Trial' itd. 

Komedija prati tri najbolja prijatelja koji odluče prigrliti svoje živote kao stariji očevi. Međutim, trojac brzo shvaća da je svijet ubrzan i drugačiji, te da se moraju suočiti sa problemima (cijelo vrijeme pokušavajući pomoći svojim potomcima da odrastu).

Nadahnut iskustvima Billa Burra i koscenarista Bena Tishlera, kada su postali očevi u 'starijim godinama', film se vrti oko najboljih prijatelja i poslovnih partnera Jacka (Burr), Connora (Bobby Cannavale) i Mikea (Bokeem Woodbine). Njih trojica se nađu u problemima nakon što su svoju tvrtku starinskih sportskih dresova prodali Aspenu (Miles Robbins), milenijskom, samoproglašenom 'disruptoru', kojemu je prvi posao da otpusti sve u tvrtki rođene prije 1988. godine. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film 'Star(c)i'

Tri prijatelja imaju i osobne probleme. Naime, 51-godišnji Jack, koji je prvi put postao otac sa 46 godina, u braku je s mlađom Leah (Katie Aselton), koja je sada trudna s njihovim drugim djetetom. Connorov mladi sin ima velikih problema s kontrolom nagona zahvaljujući njegovoj ženi (Jackie Tohn) koja mu previše ugađa. A Mike izlazi s desetljećima mlađom Britney (Reign Edwards), koja ga obavještava da je trudna unatoč tome što je imao vazektomiju.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film 'Star(c)i'

Osim što Burr glumi u filmu, ovo je njegov redateljski debi. Tijekom svoje karijere, Burr je bio poznat po pisanju komedija, uključujući 'Paper Tiger', nominiranu za nagradu Grammy.

Film 'Anyone But You' Možda vas zanima Zašto svi pričaju o novom rom comu sa Sydney Sweeney i Glenom Powellom 'Anyone But You'? Rubrika Life&style Life&style

Film trenutačno ima 89 posto pozitivnu ocjenu publike na Rotten Tomatoes, na temelju više od 250 ocjena (međutim, ima samo 20 posto ocjenu od filmskih kritičara).

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, film 'Star(c)i'

Michael Fassbender, film 'The Killer' Možda vas zanima U novom akcijskom hitu Davida Finchera 'The Killer' Michael Fassbender nije smio trepnuti. Pa i nije... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0