Life&style

Zašto je Living Juice naš pokretač?

Mnogo puta ste čuli da zdravlje dolazi kroz usta. Čuli ste da smo ono što jedemo I pijemo. Svaki zalogaj i gutljaj hrane i pića nas definira – iznutra. To je kao neka skrivena šifra po kojem naše tijelo igra, piše, radi, spava, živi. Što to naš organizam treba da bi bio zdrav, što moramo unositi u svoj organizam i kako da postanemo najbolja verzija hrane koju jedemo i pijemo? Pokušati ćemo na jednostavnom primeru dobrog i lošeg goriva objasniti koliko su važne stvari koje unosimo u naš organizam, kao i zašto je Pulse Shake Living Juice Blend naš pokretač. 

Koji ste vi auto i koje vas gorivo pokreće?

Zamislite da smo mi automobili i da imamo sve unutrašnje dijelove automobila i da nas pokreće gorivo. Cijena goriva je vrlo važna, kao i kvaliteta. Od pumpe do pumpe tražit ćemo gorivo koje odgovara našem autu. Svi smo različitog oblika, boje i veličine, ali ono što nam je svima isto je – gorivo, bez koga nema života. Tako je i u ljudskom organizmu. Bez hrane ne možemo stići daleko. Dobro i kvalitetno gorivo, znači da ćemo uspjeti brže i bez problema stići na odredište. Loše gorivo će nas usporiti, možda će nam zakrčiti i puteve do motora, možda će nas natjerati da par puta stanemo. Isto je i s hranom. Hrana boga vitaminima i mineralima je naše dobro gorivo, dok su brza, pržena i hrana puna šećera, hrana koja predstavlja loše gorivo koja loše utječe na naš organizam. 

 | Autor:

Living Juice kao pokretač

Living Juice Blend je naše dobro gorivo.  Svaki pojedini vitamin i mineral ima svoju funkciju i sudjeluje u brojnim biokemijskim reakcijama u tijelu. Nedostatak nekog vitamina može uzrokovati specifičnu bolest. Living Juice Blend sadrži čak 377 mg vitamina C u jednoj vrećici koja predstavlja dnevnu dozu. Prah liofiliziranog ploda acerole sadrži prirodni vitamin C koji  doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te normalnoj funkciji imunološkog sustava. Pored vitamina C, Living Juice Blend sadrži i liofilizirani plod maline koje je odličan izvor hranjivih i bioaktivnih spojeva uključujući vitamine, esencijalne minerale, masne kiseline, vlakna, karotenoida i fenolnih spojeva. Prehrambena i terapeutska važnost liofiliziranog celera u Living Juicu Blend-u  dolazi iz minerala, vitamina, vlakana, ß-karotena, eteričnih ulja i fenola široko prisutnih u ovoj biljci. Tu je i liofilizirani koren đumbira i cikle, prah ploda jabuke, kao i sušeni korijen kurkume. Svi oni udruženo rade jedan fantastični spoj koji povoljno utječe na naš imunitet, protiv iscrpljenosti, umora, djelujući kao antioksidans. 

Dnevna doza dobrog goriva

Znamo da postoji previše savjeta i knjiga o tome što znači zdravo se hraniti, koja hrana nije dobra i što smijemo, a što ne smijemo piti. Ljudsko tijelo je enigma, veliko čudo prirode koje se ne može definirati jednom rečenicom. Različite stvari različito utječu na sve nas. Kroz glavu nam prolazi brdo savjeta, toliko da ih ne možemo sve obraditi i zapamtiti. Što bi netko rekao – informacija na jedno uho uđe, a na drugo izađe, a često ih se niti ne sjetimo. Hrana je naše gorivo i važno je da nas pokreće, a ne usporava. Neka Pulse Shake Living Juice Blend bude vaš pokretač i vaša dnevna doza dobrog goriva koje će vas dovesti daleko. 

Photo: Instagram @lela.design
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zdravlje u časi