Life&style

Zaštiti se od sunca i preuzmi poklon u dm-u!

Nije mi na ponos, ali nisam među onima koji prate razinu UV zračenja i već početkom lipnja traže najbolje prilike za uštedu pri kupnji kremica sa zaštitnim faktorom. Najčešće tek netom prije prvog odlaska na plažu skoknem do dm-a i kupim kremu sa zaštitnim faktorom

Ove godine sam odlučila promijeniti tu nezdravu i nimalo pametnu naviku. Nakon što je dva dana za redom temperatura premašila 30 stupnjeva, odlučila sam da je vrijeme da poduzmem nužne korake. Budimo realni, trideseta je tu, što je samo jedan dodatan razlog da se i kremom sa zaštitnim faktorom na vrijeme krenem boriti protiv starenja kože.

Kako uvijek idem iz krajnosti u krajnost, ovogodišnji UV shopping, umjesto jednog pro forma proizvoda, uključivao je pet pomno odabranih saveznika koji će, nadam se, kompenzirati za moju dosadašnju ljetnu lepršavost. U svakom slučaju, dm me nagradio za moju odluku i na poklon sam dobila super SUNDANCE torbu koju dijele pri kupnji 2 ili više proizvoda za sunčanje.

Zaštitni faktor za cijelo tijelo

Ne vidim razlog zašto potrošiti puno novaca kada kvalitetu možeš pronaći po povoljnoj cijeni. Zato sam i ove godine odabrala SUNDANCE Green mlijeko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50 koji u dm-u možete kupiti za svega 39,90 kuna.

Krema za kožu lica i dekoltea

Odabrala sam SUNDANCE anti-age fluid za sunčanje s najvišim zaštitnim faktorom. Sadrži neizbježan hijaluron i koenzim Q10 te hidratizira i sprječava hiperpigmentaciju i bore nastale djelovanjem sunca. Već sam je počela koristiti i super je jer se brzo upija i funkcionira kao podloga za make-up. Uz to je i vodootporan tako da odolijeva visokim ljetnim temperaturama.

Gel za tuširanje

Moja potreba za kompenziranjem rezultirala je i gelom za tuširanje koji je posebno prilagođen za kožu koja se izlaže suncu. Balea After Sun gel za tuširanje pobrinut će se da na mojoj koži ne ostanu tragovi svih kremica koje sam nabavila u dm-u.

Njega tijela

Aloe vera za mene je sinonim za osvježenja i njegu. Zato ću ovo ljeto njegu svoje kože nakon sunčanja (koje ću naravno svesti na najmanju moguću mjeru) povjeriti SUNDANCE Aloe Vera After Sun gelu.

Nešto za kosu

Ljeti kosu perem minimalno jednom dnevno, tako da mi kombinacija čistoće i njege u jednom proizvodu dobro dođe. Još kad mi taj isti proizvod osigurava zaštitu od sunca i očuvanje vlage kose…recimo samo da nisam puno razmišljala kada sam u svom dm-u ugledala Balea Professional After Sun 2u1 šampon i regenerator.

Za sve vijesti i novosti posjetite dm-ovu internetsku, Facebook ili Instagram stranicu.

 

Photo: dm.hr