Life&style

Zaštita od sunca svaki dan? Ukratko - da!

Gdje god se nalazili, što god radili, ako to uključuje dugotrajnije izlaganje suncu – morate se pobrinuti za primjerenu zaštitu. Čak i kad nije sunčano vaša je koža izložena negativnom utjecaju sunčevog zračenja koje može uzrokovati oštećenja i ubrzano starenje kože.

O kremama za zaštitu od sunca najčešće počinjemo razmišljati prije odlaska na more ili tek kada temperature porastu, a sunce postane neumoljivo. Bez obzira na to kakvi su trenutni vremenski uvjeti, vrijeme za zaštitu od sunca uvijek je - sada.

 | Autor:

Uz kreme za zaštitu od sunca s odgovarajućim faktorom nemojte zaboraviti kozmetičke proizvode koje možete koristiti svaki dan, a koji će osim UV zaštite, vašoj koži pružiti i prikladnu njegu. Tako primjerice u dm-u možete pronaći npr: puder lice s SPF faktorom, balzame za usne lice s SPF faktorom i dnevne kreme za lice s SPF faktorom.

Naravno, najbolja zaštita kože pri duljem boravku na suncu je prava krema za sunčanje. Velik izbor proizvoda dm marke SUNDANCE obuhvaća ulja za sunčanje, sprejeve za sunčanje za sport, sunčane naočale i, naravno, klasike kao što su mlijeka i kreme za sunčanje. A tu su i sredstva za samotamnjenje zahvaljujući kojima možete izbjeći dugotrajno sunčanje, a postići pravi ljetni look.

Uz sve inovacije kozmetičke industrije, zaista nije teško biti odgovoran prema vlastitoj koži!

Photo: None

Komentari 0