Life&style

Zasladi Valentinovo najdražoj osobi i osvoji Lino Lada paket!

  • Ovog Valentinova miss7 širi ljubav i poziva te da nam se pridružiš
  • Danas čak tri osobe imaju priliku osvojiti slatki Lino Lada paket 
  • U paketu se nalazi svih pet omiljenih Lino Lada okusa koje obožavamo

 

Ljubav je kada s najdražom osobom želiš podijeliti svoju zadnju palačinku! Ipak, da ne bi došlo do toga, brzo požuri na miss7 Instagram profil gdje imaš priliku osvojiti slatki Lino Lada paket u kojem se nalazi čak pet teglica omiljene Lino Lade s kojima možeš pripremiti puno palačinki, slatkih doručaka i neodoljivih deserata. Osim vječnog klasika, Lino Lade Duo, u paketu se nalaze već svima omiljena Lino Lada Gold kao i Gold Creamy verzija, ali i Lino Lada Milk te Lino Lada Kokos. Nećemo te osuđivati ako ih sve pojedeš na žlicu jer ih upravo tako i mi volimo jesti! 

 | Autor:

Kako do nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom Lino Lade i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @lino.hrvatska te označi osobu koja zaslužuje ovaj divan poklon. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu za svoje najdraže. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Dobitnice:

 Katarina Marić, Marta Romac, Anamarija Zajec

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mljac