Life&style

Zasladi si blagdane poklon vrećicom prepunom Dolcela proizvoda!

  • Christmiss adventski kalendar još uvijek traje, a to znači da sve do Božića imaš priliku osvojiti super nagrade
  • Danas u suradnji s Dolcelom jednoj čitateljici poklanjamo šoping torbu prepunu Dolcela proizvoda, neizostavnih za pripremu ukusnih blagdanskih delicija
  • Kako bi ti ovi blagdani bili što slađi, predlažemo ti da posjetiš miss7 na Instagramu i uključiš se u nagradni natječaj koji traje 24 sata

Blagdani su pravo vrijeme za druženje s dragim ljudima, a kakvo bi to druženje bilo bez ukusne hrane, zar ne? Ne znamo za tebe, ali mi jedva čekamo okupljanje oko stola prepunog omiljenih nam jela, dobre kapljice i, naravno, maminih kolača.

Prvak u pripremi slastica zasigurno je Dolcela, koja je godinama unazad dio kuhinja naših baka i mama. Dolcela deserti omiljena su poslastica mnogim generacijama, a nije ni čudo s obzirom na savršen kremasti okus i brzinu pripreme.

 | Autor: Dolcela Dolcela

Iznenadi sebe i svoje najmilije ukusnim i kreativnim Dolcela slasticama. Iskoristi svoje pravo na slatko s Dolcelom i uživaj u širokoj paleti proizvoda - od proizvoda za pripremu kolača do praškastih mješavina s kojima ne možeš pogriješiti. Lagane kreme, šlag pjene ili pudinzi brzo se i jednostavno pripremaju, a mogu se poslužiti samostalno ili kombinirati s drugim receptima.

Današnja nagrada razveselit će sve one koji obožavaju pripremati slastice, ali i one koji u tome nisu vješti te su u potrazi za brzim i provjerenim rješenjima. Na tvoju sreću, Dolcela je pripremila super poklon - šoping torbu prepunu Dolcela proizvoda koji će ti pomoći u pripremi slatkih, ali i slanih jela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

U dizajnerskoj šoping torbi očekuju te mješavine za slane i slatke muffine i kiflice, pudinzi čokolada i vanilija, šlag, prašak za pecivo, vanilin šećer i kvasac, kao i dizajnerska majica s natpisom 'Slatkoćom kroz život'.

Kako bi ovaj poklon stigao u tvoje ruke potrebno je posjetiti miss7 profil na Instagramu, pronaći fotku s Dolcela proizvodima i odraditi tri jednostavna koraka koja se od tebe traže: zapratiti @miss7.hr i @dolcela.hr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj bi voljela skuhati nešto fino s Dolcela proizvodima.

I ne zaboravi podijeliti objavu s prijateljima kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu slatku nagradu. Igramo se do petka, 16. prosinca 2022. do 12h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zakon dolcela