Life&style

Započni #2025 uz eleganciju, profinjenost i Jana Nails Rokovnik!

  • U crnoj noći, pod zrakama srebrnih zvijezda, sve izgleda magično i mistično
  • U tom čarobnom trenutku nastao je luksuzni dizajn Jana Nails rokovnika za 2025. godinu. ✨
  • Refined, powerful, and functional - idealna je investicija za sve koji cijene stil i funkcionalnost

Ključ uspjeha u novoj godini? Dobra organizacija i chic rokovni! Neka tvoju iduću godinu obilježi luksuzni rokovnik Jana Nails koji simbolizira eleganciju i profesionalnost - crna imitacija reljefne kože visokog sjaja koja oduzima dah, dok savršeni srebrni detalji poput magnetne kopče ističu njegov sofisticirani dizajn.


Svaki detalj ovog rokovnika pažljivo je promišljen kako bi podigao tvoj poslovni imidž na novu razinu. Zaviriš li u njegovu unutrašnjost, prije samog otvaranja zadivit će te srebrni rubovi stranica, a unutar njega pronaći ćeš besprijekornu kombinaciju crne i neutralne smeđe-sive nijanse koja osigurava savršen sklad između stila i praktičnosti.

Pages designed for visionaries - tiskane u vrhunskoj srebrnoj boji, idealne za bilježenje vaših najvažnijih misli. Unutrašnjost sadržava mnoštvo interaktivnih stranica, a dodatne funkcije poput trakica za označavanje, umetka za olovku i stražnji džep za pohranu, pružaju neophodnu praktičnost za svaki tvoj korak naprijed.


Ovaj rokovnik je više od alata za planiranje – idealan je dodatak za svaku poslovnu prigodu, ali i za osobni napredak, osmišljen je za ljude s vizijom. Uz kupnju rokovnika na dar dobivaš ekskluzivan set JN naljepnica, ogledalo na privjesku u obliku srca te posebno dizajniranu JN kemijsku olovku. Ovi pažljivo odabrani dodaci čine svaki trenutak planiranja posebnim. 

Privjesak u obliku crnog kožnog srca s ogledalom, koji spaja eleganciju i funkcionalnost, izrađen je od sjajne crne kože. Ovaj privjesak nije samo modni detalj, već i praktičan dodatak koji uvijek možeš imati pri ruci. Ogledalo ti pruža mogućnost da u trenu provjeriš svoj makeup dok si u pokretu – idealno za one koji žive dinamičnim stilom života i žele uvijek izgledati besprijekorno. 

Zaboravljeni nisu ni oni koje vole male sitne stvari koje nas čine sretnima pa je tu i JN mini notebook apsolutno kompaktna i praktična verzija Jana Nails rokovnika 2025.

Kako bi sve svoje ideje zapisala u stilu, nastala je luksuzna crna kemijska olovka sa srebrnim detaljima, savršeni spoj elegancije i sofisticiranosti. Njena glatka crna površina pruža osjećaj prestiža pri svakom potezu, dok srebrni detalji ističu njen moderan dizajn. Olovka koristi crnu tintu koja osigurava jasne i precizne poteze, čineći je savršenim alatom za profesionalne i kreativne zadatke. 

Želiš perfect match uz JN rokovnik? Istraži cijelu LIMITED EDITION kolekciju gadgeta.

Više informacija potraži na @jananails_shop & @jananails_official 🤍🖤

Photo: Jana Nails

Komentari 0