Life&style

Zanimljiv sport! Žena trči rutama u obliku penisa

"Iskreno, jako volim trčati i to je moj omiljeni način tjelovježbe, a ovi penisi su samo bonus", kaže 33-godišnjakinja

Sve je počelo slučajno 2015. godine kada je za Dan zahvalnosti. Claire Wyckoff posjetila brata u Kansas Cityju te se izgubila kad je otišla trčati. Claire se ipak uspjela vratiti i to prateći kružnu rutu ulicama. Kad je pogledala na svoj GPS uređaj, primijetila je nešto zanimljivo. Skiciran na karti, njezin put je gotovo savršeno ocrtavao, ni više ni manje, nego uspravan falus. Claire je tada nesvjesno otrčala svoj prvi penis, a priču je ispričala za portal Vice.  Nakon toga je napravila Instagram profil na kojem objavljuje svoje penis rute. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire 🏃🏼‍♀️🍺🌮 (@dick_run_claire) on

''Volim tražiti rute od kojih ću moći napraviti penis. Osjećam da bi ovaj moj 'hobi' trebao biti u emisijama o čudnim ovisnostima sad kada čujem kako ljudima zvuči. Iskreno, jako volim trčati i to je moj omiljeni način tjelovježbe, a ovi penisi su samo bonus''- izjavila je 33-godišnja Claire. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire 🏃🏼‍♀️🍺🌮 (@dick_run_claire) on

Njezin Instagram profil obiluje penisima raznih oblika i veličina i svi su oni nastali pažljivim odabirom ulica kojima će Claire trčati.  Tijekom godina iskustva postala je samoproglašena 'gospodarica pronalaženja penisa na karti'.
''Uvijek planiram oblik penisa, a zatim pratim rutu koju je odredio moj mobitel. Ovaj moj hobi zapravo nije jednostavan, najgore je kad se zatrčim pa zaboravim skrenuti i tako upropastim crtež. Onda moram tu rutu ponavljati.'' 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Izgleda da Claire ima svoju publiku jer njezin profil ima više od 11 tisuća pratitelja. ''Na Instagramu me prati svega troje mojih stvarnih prijatelja. Svi ostali ljudi su na profilu zbog moje umjetnosti.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire 🏃🏼‍♀️🍺🌮 (@dick_run_claire) on

Kako umjetnik ne bi trebao počivati samo na lovorikama, Claire je uvela i neke inovacije te proširila umjetničke horizonte. Na red su tako došle i vagine.  Trenutno radi na usavršavanju, ali kaže kako nije jednostavnan oblik za mapiranje.
''Ne postoji puno puteva kojima bih mogla oblikovati vaginu.'' No u srpnju prošle godine je došla do formule i pohvalila se oblikom vagine, a kako kaže, sada svi traže da napravi grudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claire 🏃🏼‍♀️🍺🌮 (@dick_run_claire)

Cilj ove trkačice penisa je da napravi u svakoj saveznoj američkoj državi po jedan. Također potiče i druge ljude da se krenu baviti sportom koristeći svoj primjer. ''Zabavno mi je planiranje pa tako i na dane kad mi se ne trenira, ipak odem otrčati. Za početak ovog hobija najbolji su manji gradovi i susjedstvo. Jedino što ti treba je oštro oko. Iskreno, ovaj oblik je ponekad toliko detaljan i očit, da mislim da je namjerno napravljen.''

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0