Life&style

Zanima te osviještena (pre)hrana?

Otkrij što se novo kuha u dmBio ponudi

Ako si među onima koji tragaju za što održivijim namirnicama ili tek započinješ s održivijom prehranom – dmBio dobro je rješenje u oba slučaja. dmBio sastoji se isključivo od bio sastojaka, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete, a proizvodi iz ove linije zapakirani su u zgodnoj ambalaži na kojoj možete saznati sve informacije o proizvodu. Lagana i osviještena hrana i napitci dobra su kombinacija i za ljetne dane, pa u nastavku pronađi novitete iz dmBio ponude, ali i namirnice koje će poslužiti kao dobro ljetno osvježenje.

dmBio asortiman stalno se širi

dmBio je vlastita dm-ova robna marka koju možete pronaći u dm prodavaonicama i čiji se asortiman s novim osviještenim organskim proizvodima stalno upotpunjava. Nude se slatki i slani proizvodi, pripremljeni od visokokvalitetnih organskih namirnica koji potječu iz strogo kontroliranog ekološkog uzgoja.

Čajevi za hidrataciju i užitak

U dmBio asortimanu odnedavno je u ponudi dmBio mješavina voćnog čaja, slatka kompozicija brusnice i jagode koja pruža puni doživljaj okusa, a zaokružuje ga fini okus jabuke. Ako pak želimo snažniju aromu, tu je i dmBio crni čaj sa svojom tipičnom crvenkasto-smeđom bojom. Dobar izbor za osvježenje je i dmBio zeleni čaj Chun Mee blago začinjene arome i okusa. Priprema ovog čaja je već stoljećima tradicija u Kini i uzgaja se u tamošnjim vrtovima čaja.

Lagani rižoto za ljetne dane

Za jednostavnu pripremu, a ujedno i laganu i zdravu za organizam, posebno tijekom ovih ljetnih dana, u ponudi je odnedavno dmBio rižoto s rajčicom, povrćem i seitanom. Sadrži blagu integralnu rižu u kombinaciji s rajčicama, crvenom i zelenom paprikom te seitanom, uz dodatak mediteranskog bilja poput bosiljka i ružmarina. Sve to zajedno dat će istinski doživljaj okusa.

Napitci i grickalice u pauzama

U svojoj ponudi dmBio ima još velik broj napitaka koji će nas osvježiti i donijeti nam samo zdravo pripremljene sastojke, poput dmBio napitaka od kokosa ili manga. Za predah možete posegnuti za dmBio čipsom od kokosa ili pak dmBio pločicom od kokosa s tamnom ili mliječnom čokoladom.

Priprema jela sa dmBio namirnicama

Za pripremu jela dobro je posegnuti za osviještenim namirnicama, a dmBio nudi kokosovo brašno, šećer, ulje ili kokosovo mlijeko. Kokosovo ulje dobiveno je hladnim prešanjem, a odlikuje se posebno finim, egzotičnim okusom. Pravi okus za ljeto!

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0