Life&style

Zamjerio je ženi što nije očistila kuću prije nego što su mu došli prijatelji - evo što su mu ljudi poručili!

  • Jedan je korisnik Reddita napisao da ga je žena osramotila jer nije pospremila kuću prije nego što je on, u zadnji čas, doveo goste
  • Ona vrijeme provodi kod kuće s njihovo troje djece, a dogovor je bio pospremati samo kad netko dolazi
  • Na forumu je ljude upitao nije li možda pogriješio kad se naljutio na što su svi uglavnom stali na - ženinu stranu

Na Redditu korisnici dijele zaista razne priče. Jedan od njih tako je napisao da je bio bijesan nakon što njegova supruga nije očistila kuću prije nego što je doveo prijatelje.

Prepričao je tu tužnu situaciju, na što su mu mnogi uputili razne komentare. Tko je u pravu? 

 | Autor: Unsplash - Mick Haupt Unsplash - Mick Haupt

On i supruga imaju troje djece s kojima ona ostaje kod kuće dok on radi. Budući da su djeca mlada i rade nered, dogovorili su se da će pospremati samo kad netko od njih očekuje goste. "Nekidan sam doveo neke prijatelje s posla i kad sam otvorio vrata vidio sam strašan nered - hrana i igračke i hrpe odjeće posvuda. Bio sam šokiran i posramljen i baš ponižen da  su moji prijatelji vidjeli da mi dom tako izgleda", napisao je na forumu.

Muž odbija obavljati kućne poslove i plaćati dio režija za svoj 'rođendanski mjesec' Možda vas zanima Muž je za rođendan od žene poželio mjesec dana "odmora" od kućanskih poslova i plaćanja dijela režija Rubrika Life&style Life&style

"Neki od njih nisu nikad bili kod mene pa im je prvi dojam sigurno bio užasan. Odveo sam ih u najmanje neuredan dio kuće i stalno su me čudno pogledavali i indirektno komentrirali stanje moje kuće", prisjetio se. "Bio sam bijesan. Pričekao sam dok nisu otišli, a zatim sam vidio da je moja supruga u spavaćoj sobi spavala. Probudio sam je i pitao zašto nije pospremila kuću kad je znala da ću doći s prijateljima. Rekla je da nije znala jer nije vidjela poruku koju sam joj poslao", objasnio je.

 

"Rekao sam da je izgledalo kao da ga je vidjela, ali ga je odlučila ignorirati. Negirala je, ali nije se osjećala dobro i boljela ju je glava pa je legla na sat vremena. Rekao sam joj da sam se baš osramotio pred prijateljima i da smo to mogli izbjeći da je pospremila i pripremila kuću za goste", prepričao je. Ona se pak opravdala time da su djeca napravila nered i da je on trebao provjeriti je li vidjela poruku pa da kuća bude spremna za goste prije nego dođu.

Žena nije spakirala kovčeg suprugu, premda je ovaj to inzistirao Možda vas zanima "Muž je zakasnio na let jer mu nisam spakirala kofer dok je bio s frendovima i sad se ljuti. Jesam li dobro postupila?" Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Meni je to bilo smiješno jer je zapravo krivila mene za ono što nije napravila i ne cijenim to. Bilo je sramotno i ona je dijelom kriva za to kako je kuća izgledala", nastavio je. "Rekla mi je da sam kreten i izašla iz sobe, a onda nije željela pričati sa mnom jer je rekla da sam sam kriv", zaključio je.

 | Autor: Unsplash - David Levêque Unsplash - David Levêque Kad je pitao je li pogriješio što je bio ljut na nju, gotovo su svi bili na strani njegove žene. "Ti nisi uopće provjerio je li vidjela poruku, nego si samo odlučio spontano kući doći s gostima, i nisi pokazao nimalo brige što njoj nije bilo dobro", komentirali su mu. "Ona je mama, a ne spremačica. Njezin su prioritet djeca, a ne to da bude dostupna i pospremi kuću u sat vremena do neprepoznatljivosti", rekli su mu drugi.

Nakon što joj je muž tvrdio da kućanski poslovi ne vrijede, supruga je odlučila više ne čistiti za njim i štrajkati dva tjedna Možda vas zanima Nakon što joj je muž tvrdio da kućanski poslovi ne vrijede, supruga je odlučila štrajkati dva tjedna Rubrika Life&style Life&style

"Ozbiljno? Ako želiš da pospremi najavi joj barem 24 sata ranije. Ili još bolje, provedi ti večer prije pospremajući. Nemoj pretpostavljati da će ona uopće biti raspoložena za nenajavljeno društvo, a kamoli da ima vremena pripremati se za njih", pisali su mu korisnici. "I svakako nemoj nastaviti plakati kako je to bilo sramotno nekon što si mogao predvidjeti posljedice svog propusta i to kad ti ona govori da se ne osjeća dobro", zaključili su.

Photo: Unsplash/Alexander Mils

Komentari 0