Life&style

Zamisli život u ritmu eksplozije okusa, osjeti Pulse Shake fantaziju

  • Pulse Shake liofilizirani sokovi najbolji su način da dobijete dnevnu dozu zdravlja uz osjećaj eksplozije okusa u ustima
  • Sjetite se maline, đumbira, cikle, jabuke, acerole i kurkume. Zamislite proces u kojem se svi ti okusi stapaju u jedan, nadopunjuju i stvaraju savršenu mješavinu sastojaka
  • Fantazija okusa nastala miješanjem Pulse Living Juice-a s vodom i eksplozijom okusa nakon prvog gutljaja!

Ritam života

Ples, igra, ritam. Igranje kroz život je način prolaska kroz različite faze na malo drugačiji način. Koliko puta ste naglas otpjevali poznatu pjesmu grupe "Film"? Koliko ste puta, skakućući uz poznate ritmove "Zamisli život u ritmu muzike za ples", pokušali zamisliti onaj ritam kojim biste trebali plesati kroz život? Ritmovi su, kao i ljudi, različiti. Danas Vam otkrivamo novi ritam koji će vas pokrenuti da osjetite eksploziju. Ovaj put Vas vodimo kroz iskustvo eksplozije okusa s prirodnim, liofiliziranim sokovima Pulse Shake.

 | Autor: Pulse Shake Pulse Shake

Ljudska osjetila

Okus je jedno od 5 glavnih ljudskih osjetila. Osim okusa tu su i osjetilo mirisa, dodira, vida i sluha, kao i mnoga druga. Ljudska osjetila omogućuju čovjeku primanje signala preko specijaliziranih živčanih ili epitelnih stanica – receptora. Na ljudskom jeziku postoje četiri vrste okusnih pupoljaka. Osjećaj okusa nastaje kada neka tvar u ustima kemijski reagira s odgovarajućim receptorskim stanicama koje se nalaze na jeziku. Potrebno je znati da osjetilo okusa i mirisa nisu samo ispitivači smješteni na ulazu u tijelo, već stvaraju osjećaj ugodnog i neugodnog te tako utječu na opće raspoloženje i emocionalno stanje čovjeka.

 | Autor: Pulse Shake Pulse Shake

Eksplozija okusa

Sada dolazimo do bitnog dijela, osjećaja u nama dok konzumiramo hranu i piće. Jedemo jer smo gladni, a pijemo jer smo žedni. Trudimo se zdravo jesti i piti te tako unijeti neophodne vitamine i minerale u naše tijelo. Pulse Shake liofilizirani sokovi najbolji su način da dobijete dnevnu dozu zdravlja uz osjećaj eksplozije okusa u ustima. Sjetite se maline, đumbira, cikle, jabuke, acerole i kurkume. Zamislite proces u kojem se svi ti okusi stapaju u jedan, nadopunjuju i stvaraju savršenu mješavinu sastojaka. Fantazija okusa nastala miješanjem Pulse Living Juice-a s vodom i eksplozijom okusa nakon prvog gutljaja. Onaj osjećaj slatke maline s blagom gorčinom đumbira i mirisom savršene kurkume, osjećaj svježe iscijeđenog soka. Dok se u Vašim ustima događa mašta i eksplozija, Vaše tijelo je zahvalno na velikoj količini vitamina i minerala. Sada možete koristiti i osjetilo vida, zatvoriti oči i zaplesati u ritmu eksplozije okusa. A u pozadini neka osjetilo sluha uživa u dobro poznatoj „Zamisli život u ritmu muzike za ples“.

Photo: Pulse Shake