Life&style
Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe 1/8 Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe

Zalando emocionalna blagdanska kampanja #JoyIsOurs poziva na širenje radosti diljem Europe

Zalando, vodeća europska internetska platforma za modu i životni stil, širi radost diljem Europe tijekom nadolazećeg blagdanskog razdoblja kampanjom koja slavi sve naše sretne trenutke.

Kampanja #JoyIsOurs predstavlja emotivan i snažan poziv na zajedništvo, koje predstavlja samu srž blagdanskog razdoblja. Bez obzira na to je li riječ o čežnji za obiteljskim okupljanjima, susretu sa starim prijateljima ili provođenju dragocjenog vremena s onima koje volimo, Zalando nas potiče na slavljenje radosti u svim njezinim oblicima. Kampanja #JoyIsOurs predstavlja korak prema „novom normalnom” te se istovremeno osvrće na sve izazove s kojima smo proteklih mjeseci bili suočeni.

 | Autor: Zalando Zalando

Zalando ponovno postavlja emocije u prvi plan u obliku televizijske reklame koja prikazuje povratak posebnih trenutaka podijeljenih i proživljenih tijekom blagdanskog razdoblja. Kampanji koju je snimila Savanah Leaf, koja je iz predstavnice na Olimpijskim igrama u 2012. stasala u redateljicu i fotografkinju nominiranu za glazbenu nagradu Grammy, udahnut će se život u brojnim formatima. Naime, sastoji se i od emotivnih fotografija koje je snimio proslavljeni fotograf Geordie Wood iz Brooklyna, a sve će biti prikazano i na Zalando kanalima na društvenim mrežama. 

 | Autor: Zalando Zalando

„Posljednje dvije godine suočile su nas s brojnim izazovima, a Zalando tijekom narednog blagdanskog razdoblja želi pokrenuti val radosti, dok se zajednice diljem Europe trude nadoknaditi izgubljeno vrijeme”, rekao je Ralph Rijks, potpredsjednik odjela za globalni marketing platforme Zalando, dodavši: „Poticanje samoizražavanja dio je Zalando DNK-a, a putem kampanje #JoyIsOurs, nadamo se da ćemo uspjeti stvoriti platformu na kojoj se naša zajednica može slobodno izražavati te dijeliti svoje radosne trenutke i sjećanja kako bismo zajedno stvorili val dobrih osjećaja tijekom blagdanskog razdoblja.”

 | Autor: Zalando Zalando

Tijekom prosinca, u okviru kampanje #JoyIsOurs, Zalando prijatelji diljem Europe na društvenim će mrežama dijeliti vlastite fotografije koje prikazuju njihovo blagdansko veselje te tako potaknuti jačanje vala pozitivnih osjećaja. Inspirativni postav na digitalnim kanalima obuhvaćat će cijeli niz glumaca, brendova, modela i partnera s kojima je Zalando surađivao tijekom 2021. godine.

 | Autor: Zalando Zalando

U Hrvatskoj, #JoyIsOurs pokretu pridružili su se glumac Slavko Sobin, glazbenice Nika Turković i Zsa Zsa te performerica Roxanne Flamingo. Rekreirali su najljepše trenutke iz djetinjstva, uz pomoć outfita koje su pronašli na platformi Zalando.

Photo: Zalando