Life&style

Zagrebački vodič kroz produženi vikend

Četvrtak, petak, subota, nedjelja. Četiri puna dana za uživanje i opuštanje. Evo što raditi ako ste ih odlučili provesti u Zagrebu!

Četiri puna dana mogu se itekako dobro iskoristiti. Malo avanture, malo zabave, malo čiste relaksacije i baterije su spremne za nove radne pobjede. Ako vam je odlazak na more ovog produženog vikenda ipak promaknuo nema mjesta očaju. Štoviše! U Zagrebu vam uz malo dobre organizacije baš ništa neće nedostajati. Evo nekoliko prijedloga za najbolji produženi vikend ikada!

Dizajn District Zagreb

Zagrebačka Martićeva ulica još je jednom središte gradske kreative. Od 13.6 -18.6 u održava se genijalni istoimeni projekt kojemu je cilj ujediniti sve gradske kreativne zone. Čekaju nas sjajne interaktivne radionice za djecu i za odrasle, predavanja domaćih i stranih predavača i izložbe.  Kako bi se lakše snašli u pretrpanom programu tu je i mobilna aplikacija DDZ2017 koju besplatno možete skinuti i tako najlakše organizirati svoj posjet.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

KAJ BRE?! – Stand up comedy show

Najbolji put do opuštanja od svakodnevnog stresa je - smijeh. U Studiu Smijeha 15.6 u 20:30 održava se stand up simboličnog naziva “Kaj bre?”. Tema su hrvatsko-srpski odnosi, nepresušan izvor zdravo provokativnog humora. Organizatori kažu kako je do same ideje došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između dva naroda, te kako takve situacija nije  dobra za budućnost mladih u obje države. 

via GIPHY

DORF & SuperUho warm up

Najva ovogodišnjeg DORF ljetnog izdanja sprema se također 15.06. uz warm-up party u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. U prostoru Vintage ljetnog vrta održat će se hrvatska premijera filma „Industrial soundtrack for the urban decay“, koji se nalazi u programu Tajna povijest rocka na ovogodišnjem DORF programu. Film prati povijest industrial glazbe i bavi se važnijim trenucima žanra – od prvog vala pa do subkulture koja okružuje i prati do danas, čime je odličan uvod svima koji tek otkrivaju ovu važnu i zanimljivu scenu. Prije i poslije same projekcije filma za glazbu je zadužena ekipa iz SuperUho festivala predvođena Matom Škugorom. Oni će predstaviti ovogodišnje izdanje festivala. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Woder Woman

Film o najpopularnijoj ženskoj superjunakinji Wonder Woman prema Twitteru je najpopularniji film godine. Wonder Woman je svoje prvo pojavljivanje u stripu imala još 1941.godine a danas je njezin lik preuzela bivša Miss Izraela Gal Gadot. Publika je oduševljena odabirom a kako se čini i samim filmom. Predlažemo odlazak u kino, kupovinu XXL kokica, nachosa(s dva umaka) i uživanje u opuštenoj večeri u kinu!


OPEN AIR Clubbing

Oni željni partijanja ovog produženog vikenda sigurno neće ostati zakinuti. U petak 16.6 na ljetnoj terasi kluba Gallery puštat će se najveći R'nB hitovi koji garantiraju puno puno plesa i još više dobre zabave. Sve što ti treba je lepršava haljinica, cipelice za ples (a može i tenisice) i ne zaboravi jedno, pleši kao da te nitko ne gleda, odnosno pleši kao Taylor Swift.

via GIPHY

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0