Life&style 04. rujna 2013.

Zagrebački Avenue Mall proslavio šesti rođendan!

1/7

Avenue Mall Zagreb, zagrebački shopping centar, obilježio je šesti rođendan spektakularnim slavljem u trajanju od sedam dana.

Raznovrsne dječje radionice, predstave za djecu, štrumpfovi, rođendanska torta, koncert Nene Belana & Fiumensa, Slonko Bonko, kuharski dvoboj, Beauty Day te brojne nagradne igre samo su dio programa kojim je Avenue Mall Zagreb oduševio i iznenadio svoje posjetitelje.

Kroz rođendanska događanja vodio nas je popularan radijski voditelj Saša Lozar, koji se i sam okušao u brojnim zabavnim aktivnostima.

 | Autor:

Štrumpfastična torta i radionice s maskotom Slonkom Bonkom posebno su oduševile mlađe posjetitelje koji su dobili i besplatne zabavnike, dok su njihovi roditelji uživali u brojnim rođendanskim popustima i akcijama.

Rođendanskom slavlju Avenue Malla Zagreb pridružile su se i brojne poznate osobe iz javnoga života. Mirna Maras uživala je sa sinom u štrumpfastičnoj torti i likovnim radionicama Slonka Bonka, dok su Mario Valentić i Indira Vladić uživali u druženju sa svim posjetiteljima.

 | Autor:

Subota je bila rezervirana za pripadnice ljepšeg spola kada su održane brojne promocije iz asortimana dekorativne kozmetike koje je vodio Saša Lozar i usput poklanjao tretmane ljepote.

“Ponosni smo što posjetitelji prepoznaju Avenue Mall Zagreb kao omiljeno mjesto na kojem mogu pronaći sve što im je potrebno. Svake godine radimo na tome da bude što više sadržaja, a ovako impresivan broj posjetitelja dokazuje nam da uspijevamo zadovoljiti posjetitelje svih dobnih skupina”, rekla je Andreja Galovec Vodopija, direktorica marketinga Avenue Mall.

 | Autor:

Sve posjetitelje na jednom mjestu spojio je vatreni koncert Nene Belana i Fiumensa koji se održao u subotu 31. kolovoza.

 | Autor:

Zadovoljna lica posjetitelja najbolji su pokazatelj zašto je Avenue Mall Zagreb već šestu godinu centralno mjesto za shopping i zabavu.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0