Life&style 14. rujna 2019.

Zagreb ovog prosinca postaje središte TV industrije! Očekuje nas novo izdanje NEM festivala

PR/WhatsApp.
  •  U prosincu nas očekuje prvo izdanje festivala NEM Zagreb koji će se održati od 11. do 13. prosinca
  •  Konferencija NEM već devet godina u Dubrovniku okuplja najpoznatije aktere filmske industrije, a ovog prosinca se po prvi puta družimo i u Zagrebu
  •  Za sve studente koji obožavaju gledati serije kreiran je zanimljiv natječaj u kojem se sami mogu okušati kao scenaristi

Nadolazećeg prosinca Zagreb će ugostiti još jedno sjajno događanje - NEM Zagreb. Konferencija New Europe Market (NEM) vodeće je regionalno događanje koje okuplja profesionalce iz TV industrije s ciljem međusobnog upoznavanja, razmjene ideja i sklapanja novih poslova. Nakon uspješnih sedam godina održavanja konferencije u Dubrovniku, NEM krajem godine dobiva i zagrebačko izdanje. Kultni zagrebački Esplanade Zagreb Hotel bit će „place to be“ od 11. do 13. prosinca 2019. godine za sve pripadnike ove industrije koja se kontinuirano razvija.

Za razliku od već poznatog NEM-a Dubrovnik, koji je ove godine ugostio slave glumice Jessicu Albu i Gabrielle Union, čija je tema cijela TV industrija ovaj zagrebački će se fokusirati na kreiranje TV i filmskih sadržaja. Trodnevno događanje bit će ispunjeno raznim radionicama, predavanjima i prezentacijama, te druženjem s ključnim akterima TV industrije, kako u regiji tako i u svijetu. Stalni gosti konferencije NEM su vodeće svjetske TV kuće kao što su BBC Studios, ITV Studios, Sony Pictures Television, Viacom, Warner Bros. Entertainment, CBS Studios International te brojni drugi zaslužni za razne TV uspješnice.

 | Autor: Pixsell/SanjinStrukic Pixsell/SanjinStrukic

Osmisli alternativni kraj omiljene serije

A donose i sjajnu vijest za sve studente koji su veliki filmoljupci. Naime, kreirali su natječaj u kojim omiljenim serijama možete dati potpuno novi alternativni kraj. - Koliko ste puta pogledali jedva dočekali kraj omiljene serije i voljeli vidjeti drugačiji završetak? (spoiler alert!) Ako smatrate da su White Walkersi ipak trebali zavladati Westerosom, da Prijatelji nikad nisu trebali odrasti i odseliti se, da je Walter White trebao preživjeti i da se Ted nikad nije trebao odlučiti za Robin… Prijavite se na natječaj NEM-a Zagreb i predstavite svoju ideju. Odaberite jednu od najpopularnijih TV serija svih vremena: Breaking Bad, Game of Thrones, Friends ili How I Met Your Mother. Raspišite svoju viziju kroz karticu teksta, a prvih 50 kreativnih studenata imat će priliku kupiti Badge Zagreb za povoljniju cijenu od 50 €. Rok za prijavu je 1. listopad 2019.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bez obzira uživate li u maratonskom gledanju serija kritički sagledavajući svaki kadar ili želite postati dio dinamične TV industrije, NEM Zagreb 2019. je konferencija koje se ne zaobilazi. Više detalja o konferenciji i natječaju pronađite na službenoj web stranici NEM Zagreb 2019.

Komentari 0