Life&style

Zagreb je dobio 3 nova prekrasna kafića koja vrijedi posjetiti

Svako toliko u Zagrebu se otvore novi cool kafići, restorani i pubovi koji postanu IT mjesto svih Zagrepčana i onih koji se tako osjećaju. Odabrali smo 3 koja svakako vrijedi posjetiti!

Hrvatska metropola svakog mjeseca dobije nekoliko novih mjesta koja želimo odmah posjetiti i sve isprobati. Iako poznat kao najdepresivniji mjesec u godini, siječanj je bio dosta živahan što se tiče novootvorenih mjesta u gradu u koje smo se odmah zaljubile. Odlučile smo odabrati svoja 3 favorita i provjeriti kako izgledaju ova 3 preslatka lokala... Sljedeći put kad ti i tvoja BFF "ne znate gdje popiti kavu" - evo super prijedloga! I super mjesta za Insta fotke...

Možda vas zanima Stare fotke Zagreba pod snijegom su nešto najljepše što ćeš danas vidjeti Rubrika Life&style Life&style

DRAMA BAR (Dalmatinska 5)

Centar Zagreba bogatiji je za još jedan neodoljivi kafić! U Dalmatinskoj ulici otvoren je Drama Bar koji je idealno mjesto za sve obožavatelje umjetnosti! Interijer podsjeća na kazališnu scenu, a zbog vintage uređenja, ovaj bar ima posebno ugodnu atmosferu iz koje nećeš htjeti otići. Savršeno mjesto za sljedeću kavu u gradu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BAR・FOOD・LIFE (@drama_zagreb)

REGULAR.BAR (Ilica 65)

Još jedno mjesto smješteno u samom srcu Zagreba, odnosno na najdužoj zagrebačkoj ulici. Regular.Bar pokrenula su trojica prijatelja i time Ilicu obogatila za još jedno mjesto koje želimo posjetiti. Ugodna atmosfera i odlične kave dovoljan su razlog zašto Regular već sada ima toliko fanova i posjetitelja. Regular Bar se vikendom navečer pretvara u cool mjesto za izlazak, kada glavnu riječ preuzima DJ, a gosti ne žele sjesti cijelu noć!

 | Autor: facebook @regularbar facebook @regularbar

VERDE brunch&caffe (Berislavićeva 18)

Verde brunch&caffe ti sigurno nije nepoznat! Naime, Verde u Martićevoj obožavaju i mlađi i stariji, a od nedavno smo dobili omiljeni kafić na još jednoj adresi. Verde je poznat kao super mjesto za popiti kavu u gradu jer upravo tamo poslužuju talijansku ORO kavu, ali i prigristi nešto u pauzi za ručak! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The List Zagreb (@thelistzagreb)

Photo: Instagram @dramabar

Komentari 0