Life&style 08. ožujka 2021.

Zadnji tjedan prijava na dm-ov natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak

dm.

Prijavljeno više od 70 projekata za obnovu i razvoj Sisačko-moslavačke županije

Razorni potres koji je pogodio Hrvatsku ostavio je trajne posljedice na životima naših sugrađana. Upravo zato, dm je pokrenuo natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak te je osigurao ukupno 7 milijuna kuna za pomoć potresom pogođenim područjima.

Do sada je prijavljeno više od 70 projekata, kampanja i inicijativa koje imaju isti cilj: podržati što bržu obnovu i razvoj potresom pogođenih područja. U svakom segmentu društveno odgovornog poslovanja dm želi odgovoriti na izravne potrebe zajednice. Zato će dm posvetiti svoje resurse i aktivnosti povodom proslave 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj kako bi podržao normalizaciju života na području Sisačko-moslavačke županije.

Od projekata za obnovu građevina i opremanje zdravstvenih ustanova do inspirativnih inicijativa te kulturnih i sportskih aktivnosti koje za cilj imaju obogatiti društveni život, prijavljeni projekti najbolje pokazuju volju naše zajednice u nastojanjima da pomognemo svojim sugrađanima.

Natječaj dm-a otvoren je do 15. ožujka te se na njega putem online-prijavnice na internetskoj stranici www.jednizadrugezajedno.hr mogu prijaviti projekti, inicijative, kampanje i ideje čiji je cilj podržati obnovu i razvoj potresom pogođenih mjesta s područja Sisačko-moslavačke županije, a dm će do 15.4. objaviti odabrane projekte čiju će realizaciju podržati.

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak te kriteriji za odabir dostupni su na internetskoj stranici www.jednizadrugezajedno.hr, a sva pitanja o natječaju moguće je uputiti na e-mail adresu natjecaji@dm.hr.