Life&style

Zadar ima novo fantastično mjesto za izlaske vikendom

Ako ste u potrazi za idealnim mjestom za izlazak petkom u Zadru, ne trebate dalje tražiti. Restoran A'mare svojim novim konceptom Vibe & Dine DJ večeri svakog petka podiže ljestvicu zabave. Od ovog vikenda, počevši s DJ Antom Dujićem, A'mare će vrtjeti najveće hitove '70-ih i '80-ih, pretvarajući obične večeri u nezaboravne. I dok su subote rezervirane za njihove već poznate A'kustične večeri, ovog vikenda s Eyevanom na pozornici, petak je prilika za nešto sasvim drugačije.

 | Autor:

A'mare vas ovog puta poziva da otkrijete i nešto sasvim novo – nedavno predstavljeni meni pod vodstvom novog chefa kuhinje, Tomislava Karamarka. Chef Karamarko donosi svjež pristup A'mareovoj kuhinji, fokusirajući se na inovativne interpretacije lokalnih delicija, čime restoran dobiva dodatnu dimenziju gastronomske izvrsnosti.

 | Autor:

Ovaj restoran nije samo mjesto za uživanje u dobroj glazbi, već i kulinarstvu. Poznat po svojem toplom i elegantnom ambijentu, A'mare nudi autentične lokalne specijalitete koje pripremaju vrhunski kuhari. Kombinacija izvrsne hrane, odlične glazbe i novog menija čini A'mare savršenim izborom za početak vikenda. Nemojte propustiti priliku postati dio rastuće A'mare obitelji. Rezervirajte svoje mjesto za ove posebne petkove večeri već danas i osigurajte si mjesto u srcu zabave. Bilo da je vaš izbor energična Vibe & Dine DJ večer ili intimna akustična subota, A'mare nudi nešto za svakoga.

 | Autor:

Za sve detalje i rezervacije kontaktirajte A'mare na broj 099 737 0562. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i pripremite se za nezaboravne trenutke u jednom od najatraktivnijih restorana u Zadru. Uz A'mare, vaš vikend počinje u pravom ritmu!

Photo: None

Komentari 0