Life&style

Zabava nikad nije izgledala i zvučala bolje

Korisnici modernih tehnologija teže izvrsnosti u svakom segmentu života, a kada je riječ o kućnoj zabavi Samsung uređaji postavljaju ljestvicu više. Vodeći globalni inovator predstavio je tako svoju najnoviju liniju televizora i soundbarova za 2024. godinu koja ne samo da predstavlja tehnološki napredak, već donosi pravu revoluciju u doživljaju sadržaja iz udobnosti naslonjača. S Neo QLED 8K, Neo QLED 4K i OLED televizorima na čelu, ova linija omogućit će vam da potpuno uronite u svaki trenutak.

 | Autor:

Doživljaj kao iz prvog reda

Nova linija televizora nudi neusporedivu jasnoću i dubinu slike. Ovi televizori koriste najnaprednije AI tehnologije za poboljšanje kvalitete slike i zvuka, pružajući gledateljima osjećaj da su dio samog događanja. Zamislite da gledate novu sezonu Bridgertona u vlastitom dnevnom boravku, a da se osjećate kao da ste na britanskom dvoru. AI Motion Enhancer Pro čini brze scene glatkijima i jasnijima, dok Real Depth Enhancer Pro dodaje nevjerojatnu dubinu svakom kadru. Neo QLED 8K modeli, s NQ8 AI Gen3 procesorom dodatno pomiču granice kvalitete slike zahvaljujući naprednim AI algoritmima koji poboljšavaju baš svaki piksel u realnom vremenu, dok se uz 8K AI Upscaling Pro omiljene emisije i filmovi transformiraju kako bi se približili 8K zaslonu, omogućujući korisnicima uživanje u vrhunskoj razini detalja i jasnoći slike.

Potpuna kontrola na dlanu

Zahvaljujući integriranoj pametnoj funkciji Samsung Tizen OS, jednostavna integracija i personalizacija pretvaraju ove televizore u središte digitalnog ekosustava. U trenutku kada korisnici uključe svoj novi Samsung TV, televizor prepoznaje postojeće mreže i uređaje te se s lakoćom na iste povezuje. S najnovijim dodatkom widgeta, TV zasloni su personalizirane nadzorne ploče koje omogućuju jednostavno praćenje statusa doma, potrošnju energije i ažuriranje vremenske prognoze. Istovremeno, korisnici mogu iz udobnosti kauča kontrolirati rasvjetu, sigurnosne sustave, temperaturu doma i mnogo više, uz televizore koji razumiju njihove naredbe i izvršavaju ih u trenu.

 | Autor:

Savršenstvo zvuka

Kada je riječ o zvuku, Samsung je također postavio visoke standarde. Nova linija soundbarova, koja uključuje modele Q990D, S800D i S700D, nudi vrhunsku audio kvalitetu s Dolby Atmos tehnologijom. Ovi uređaji omogućuju bogat zvučni doživljaj koji savršeno prati visoku kvalitetu slike televizora te ispunjavaju prostoriju zvukom koji vas doslovno obavija. Bilo da gledate zanimljiv film, slušate omiljeni koncert ili uživate u uzbudljivim video igrama, zvuk je čist, snažan i prilagođen specifičnostima prostora zahvaljujući Adaptive Sound Pro tehnologiji. Predstavljen je i potpuno novi Music Frame, koji je zaslužan za spajanje vrhunskog zvuka s umjetničkim dizajnom inspiriranim The Frameom. Ovaj svestrani uređaj tako omogućuje korisnicima prikazivanje umjetničkih djela ili osobnih slika dok uživaju u poboljšanom bežičnom zvuku, bez obzira koristi li se kao samostalni uređaj ili uparen s TV-om i Soundbarom.

 | Autor:

Sigurnost i trajnost

Uz svu impresivnu tehnologiju, Samsung nudi i produljenu zaštitu kroz SAMSUNG CARE. Ova opcija pruža dodatnu sigurnost za vaš televizor, pokrivajući neočekivane kvarove i pružajući mir uma za korisnike. Također, uz Samsung Knox svaka značajka, aplikacija i platforma imaju prednosti robusne zaštite, što omogućuje da povezana iskustva ostanu privatna i sigurna za što je Samsung dobio i Common Criteria certifikat za visoke sigurnosne standarde.

 | Autor:

Uz produljenu zaštitu moguće je uživati u najnovijim tehnološkim dostignućima bez brige jer dom postaje epicentar vrhunske zabave, gdje svaki detalj zvuči i izgleda bolje nego ikada prije. Uđite u novu eru zabave, doživite ovu revolucionarnu tehnologiju i unesite novu dimenziju zabave u svoje kućanstvo, gdje je svaki trenutak doživljaj za pamćenje. Sada možete uživati u WOW efektu; svi 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED televizori te soundbar i Music Frame zvučnici dostupni1 su na hrvatskom tržištu u redovnoj prodaji od 15. svibnja. Za više informacija posjetite web stranicu Samsung. Kupovinom Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame televizora iz 2023. i 2024. godine ostvarujete pravo na 2 godine redovnog jamstva te 3 godine dodatne zaštite. Za ostvarivanje dodatne zaštite potrebno se registrirati na www.extractcare-promotion.com. Promocija traje do 14. srpnja 2024. godine.

Photo: None

Komentari 0