Life&style

Za sve rođene sanjare: Mirisna kreacija TikTok zvijezde Charlie D'Amelio stiže u Douglas parfumerije

  • Mirisna kreacija Born Dreamer slavne influencerice Charli D’Amelio uskoro u Douglasu
  • Zvijezda društvenih mreža Charli D’Amelio u suradnji s Douglasom donosi svoj miris Born Dreamer u Europu
  • Born Dreamer izraženog je mirisa zahvaljujući svježoj kompoziciji voćne Anjou kruške i cvjetnih cvjetova jasmina

Charli D'Amelio poznata je kao najveća digitalna zvijezda i kraljica TikToka te svakodnevno dijeli svoj život s gotovo 150 milijuna pratitelja. Zahvaljujući tome, ova američka influencerica nije samo jedna od najpopularnijih zvijezda na internetu, već i simbol digitalne generacije Z. Njen prvi debitantski miris Born Dreamer izašao je u lipnju u SAD-u, a sada je vrijeme za lansiranje na europsko tržište zahvaljujući Douglasu. 

Charli D'Amelio svoj dugogodišnji san o stvaranju vlastitog mirisa pretočila je u vegansku, ekološki održivu toaletnu vodu s jasnom osobnom porukom koju prenosi svojoj zajednici: „Svi smo mi rođeni sanjari.“  

U kreiranju prvog mirisa sa svojim potpisom bila je uključena u svaki korak i sami proces stvaranja. "Oduševljena sam i počašćena što sam postala partner s Douglasom i što imam priliku podijeliti Born Dreamer sa svojim obožavateljima diljem Europe", kaže D'Amelio.

 | Autor: Douglas Douglas

“Izgradnja ovog brenda od temelja bio je pravi, dugotrajni rad pun ljubavi. Od ručnog odabira mirisnih nota i dizajniranja bočice, do osobnog odabira obožavatelja na TikToku koji će sudjelovati u kampanji, uživala sam u svakom dijelu ovog putovanja i jedva čekam nastaviti gledati razvoj i rast svog brenda", izjavila je Charli D'Amelio.

Carolina Herrera Možda vas zanima 20 najboljih parfema po kategorijama: koji je miris najsenzualniji, najnježniji, najluksuzniji... Rubrika Beauty Beauty

Prema riječima Isabell Hendrichs, glavne direktorice za asortiman i nabavu Douglas grupe, „lansiranjem Born Dreamera na europsko tržište, Douglas odgovara na sve veći interes za suradnju s autentičnim utjecajnim osobama i posebno cilja na generaciju Z. Kao primarni i odvažni alat za društvene mreže, TikTok odražava trendove među našom mladom, digitalnom ciljnom skupinom.”

 | Autor: Douglas Douglas

A sada je Douglas TikTok kanal dosegao 320.000 pratitelja u jednoj godini. “Uistinu smo uzbuđeni zbog partnerstva s Charli D’Amelio, koji također odražava rastuću ekološku svijest među mladima. Ovo partnerstvo još jednom dokazuje da smo kao vodeći europski dobavljač vrhunskih proizvoda za ljepotu i zdravlje, također glavna adresa za mlađe generacije.” kaže Hendrichs.

Douglas kao vodeća europska platforma za vrhunsku ljepotu, zdravlje i životni stil nadahnjuje kupce da žive vlastitu vrstu ljepote nudeći dosad neusporediv asortiman. Sukladno tome, Douglas širi i razvija svoje snažno iskustvo oslanjajući se na ekskluzivne suradnje s influencerima, koje su se dosljedno pokazale učinkovitim putem za dosezanje velike i mlađe ciljne skupine – digitalne generacije Z.

 | Autor: Douglas Douglas

Mirisni debi Charli D’Amelio izraženog je mirisa zahvaljujući svježoj kompoziciji voćne Anjou kruške i cvjetnih cvjetova jasmina. Ovu ženstvenu notu naglašava narančina kora koja se sjedinjuje s toplom harmonijom kašmira i cedrovine, jantara i mošusa. Rezultat je kreacija koja se individualno razvija na koži i stupa u interakciju s tjelesnom kemijom svog nositelja. Sastojci iz održivog uzgoja kao što su prirodni alkohol šećerne trske i jasmin zaokružuju ovo čisto iskustvo mirisa. Osim toga, ambalaža se sastoji od 100% recikliranog materijala i može se ponovno puniti.

Nova toaletna voda Charli D’Amelio Born Dreamer (50 ml, 43,00 €) kao i bočica za ponovno punjenje (75 ml, 33,00 €) bit će uskoro dostupna u Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

Photo: Douglas

Komentari 0