Life&style
Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina 1/8 Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina

Za jubilarni 25. rođendan otvorena nova Paramount trgovina

Poznata zagrebačka multi-brend trgovina obućom i modnim dodacima – Paramount, za 25. je rođendan otvorila vrata na novoj adresi u centru grada, na atraktivnoj lokaciji u Masarykovoj 15. Luksuzno uređen prostor savršeno je okruženje za modno uživanje u novoj kolekciji renomiranih brendova, kao što su Baldinini, Carlo Salvatelli, Chantal, Fabi, Inuikii, Lola Cruz, Pollini, Schutz i drugi. Posjetite je za dozu prave modne inspiracije!

Paramount je već 25 godina poznata zagrebačka modna adresa na kojoj uvijek možete pronaći veliki izbor luksuzne obuće i modnih dodataka vodećih svjetskih brendova. Ovog proljeća je za svoj jubilarni rođendan Paramount otvorio i četvrtu trgovinu, u strogom centru Zagreba, u Masarykovoj 15.

Prostran, pažljivo uređeni prostor koji će vas oduševiti svakim detaljem, savršeno je okruženje za uživanje u luksuznoj modi – razgledavanju i isprobavanju noviteta iz kolekcije proljeće-ljeto 2021. Uz trgovine u Ilici i Frankopanskoj, ovdje možete pronaći predivne modele cipela, sandala i tenisica iz kolekcija Chantal, Fabi, Inuikii, Lola Cruz, Pollini, Schutz i drugih, kao i veliki izbor torbi s potpisom Carlo Salvatelli, Gianni Chiarini, Gironacci, Pollini i drugih. Kreativan dizajn koji prati svjetske trendove i vrhunska kvaliteta sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima te će vas inspirirati za neodoljivo razigrano proljeće i ljeto.

U novoj Paramount trgovini možete pronaći i bogatu ponudu muške obuće i modnih dodataka – elegantne cipele i mokasinke te tenisice odabranih vrhunskih brendova – Baldinini, Barracuda, Fabi, Fratelli Rossetti i Pollini, kojima će teško odoljeti svaki muškarac koji drži do svoj profinjenog stila.

Posjetite novu Paramount trgovinu u Masarykovoj 15 za dozu prave modne inspiracije.

Photo: PARAMOUNT