Life&style

Za 50. rođendan profesora Baltazara kolekcija nakita s njegovim likom

Jedan od najpoznatijih hrvatskih animiranih filmova ove godine slavi svoj 50. rođendan. Povodom rođendana u radionici nakita Lapidarium izradili su kolekciju nakita s njegovim likom

Omiljeni profesor proteklih 50 godina promiče nenasilno rješavanje problema i pozitivne vrijednosti, poslužio je kao inspiracija umjetnicima zagrebačke autorske radionice Lapidarium. U Lapidariumu su tako Baltazaru u čast napravili kolekciju nakita s njegovim likom i set magneta. U kolekciji se tako mogu pronaći privjesci, manžete, magneti i mali broševi. Cijene se kreću od 38 kuna za magnete pa sve do 780 kuna za manžete.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Komadi iz Baltazar kolekcije vjerno prikazuju slavnog profesora u prepoznatljivim zelenim hlačama i crnom sakou, s bradom i šeširom, a u ponudi je i verzija s epruvetom u ruci. Privjesci su 95 i 195 kuna, ovisno o materijalu od kojeg su izrađeni, a mogu se kupiti i u kompletu s ogrlicom po cijeni od 320 kuna. Maleni broševi su 125 i 250 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovaj nakit je idealan kao suvenir ili poklon nekome tko će imati zauvijek sjećanje na tebe. Osim u Lapidariumu u Radićevoj 10, mogu se pronaći i u Muzeju za umjetnost i obrt. 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0