Life&style

WOW! Goran Bogdan sutra gostuje u 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'

  • Veseliš li se petku navečer i svom omiljenom internetskom talk-showu?! I mi! 
  • Sutra nas očekuje peto izdanje emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'  u kojoj gostuje, pazi sad, naš proslavljeni (i prezgodni) glumac Goran Bogdan
  • Show počinje u petak u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu

Po vašim komentarima i brojkama gledanosti, vidimo da vam je najdraža zanimacija petkom navečer, čak i nakon što su popustile epidemiološke mjere, uživanje u emisiji  'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'. Razumijemo, i nama je, a kako i ne bi kad su u virtualne goste našoj Neveni dosad svratili Barbara Kolar i Duško Ćurlić, Marijana Batinić i Petra Nižetić, Nina Badrić i Ivana Husar Mlinac te Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović. 

 | Autor:

 | Autor:
Stvarno dobro društvo za početak vikenda, nema sumnje, a posebno smo sretni što sutra gostuje glumac Goran Bogdan, taj misteriozni i zgodni Širokobriježanin kojeg smo obožavali u 'Sonji i biku' i osjećali ponos kad je dobio ulogu u 'Fargu'. Goran, poznato je, inače bježi od pitanja o svom privatnom životu, a hoće li sutra progovoriti i o tome, doznat ćeš u 20 sati, kao i tko će se to Goranu i Neveni pridružiti u showu. 

 | Autor:


Natoči čašu dobrog vina i utišaj ukućane sutra predvečer, show počinje u petak u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu.
Uživaj, lajkaj, komentiraj i - što je najvažnije - dobro se zabavi!

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0