Life&style

Woman's Choice: Odabrani su omiljeni brendovi žena 2023. godine!

  • Svake godine miss7 provodi veliko istraživanje o omiljenim brendovima u Hrvatskoj, Woman's Choice
  • Ove godine sudjelovalo je čak 5305 žena u dobi od 20 do 55 godina
  • Ovdje možeš saznati koje su brendove žene u Hrvatskoj proglasile omiljenima 

Poznati su pobjednici Woman's Choice Awards, izbora koji već šestu godinu zaredom organizira vodeći ženski multimedijski brend miss7! Riječ je o prestižnom izboru najboljih brendova u Hrvatskoj, a posebnost ove dodjele je što pobjednike u svim kategorijama odabrale upravo žene – korisnice tih brendova. U ovogodišnjem velikom izboru sudjelovalo je čak 5305 žena u dobi od 20 do 55 godina. Posebnost izbora Woman's Choice Awards je u tome što titule omiljenih brendova dodjeljuju žene, a one uglavnom donose odluke u upravljanju kućnih budžeta. Naime, naše prošlogodišnje istraživanje pokazuje da 72 posto žena odlučuje što će se kupiti u kućanstvu. One su krajnje korisnice i to je najveća vrijednost ove nagrade - dodjeljuju je žene svojim omiljenim brendovima na temelju svog iskustva i zadovoljstva brendom. 

 | Autor: Upravo smo ove godine u sklopu istraživanja svojim čitateljicama postavili pitanje zbog čega sve daju povjerenje nekom brendu. Najviše njih, 44 posto odgovorilo je da je to vrijednost za novac, a zatim kvaliteta. 
Pa, znamo da jedva čekate - evo koji su to brendovi 2023. uspjeli udovoljiti ovim visokim očekivanjima, za početak u kategoriji hrana i piće. 

 | Autor:

Što najviše volimo piti?

Omiljeni brend negazirane vode je Jana, a omiljena gazirana voda žena u Hrvatskoj je Jamnica! Nagradu Woman's Choice za omiljeni brend kave 2023. osvojio je Nescafé! A žene u Hrvatskoj vole se osvježiti gutljajem hladnog craft piva i ove godine izabrale su ono Pivovare Medvedgrad kao omiljeno. Mlijeko koje je ove godine osvojilo nagradu Woman's Choice je Vindija 'z bregov. Čestitamo!


A što najviše volimo jesti?

Čokolada Milka je osvojila titulu omiljene u ovoj godini, a žene u Hrvatskoj kao omiljeni sladoled biraju Ledo King. miss7 čitateljice najviše vole grickati Pringles, dok je omiljeni dvopek 2023. Mulino Bianco. Žene u Hrvatskoj imaju i svoj omiljeni brend žitarica, a to je Dobra zobena kaša

Omiljeni brend mesa je PIK Vrbovec, a taj brend su čitateljice ove godine dvostruko nagradile. Naimei PIK šunka je odnijela titulu omiljene! Uz šunku se jako dobro slaže majoneza, a omiljena i ove godine je Zvijezda majoneza, dok je omiljeni dodatak jelima Vegeta. 

Hrvatice su ove godine birale i svoj omiljeni plant based brend, a to je dmBio, a pobjednik i među biljnim napitcima je brend Alpro! A tko odnosi pobjedu među bezglutenskim proizvodima? To je brend SPAR free from


Čime se najviše volimo njegovati? 

Vrijeme je za kategoriju kozmetika, a nagradu Woman's Choice 2023. za omiljeni brend preparativne kozmetike osvojio je La Roche- Posay.  Omiljeni brend dekorativne kozmetike po izboru žena u Hrvatskoj je  L'Oréal Paris, a Woman's Choice nagradu za omiljeni brend parfema osvojio je Chanel. Omiljene boje za kosu također potpisuje  L'Oréal Paris.
Žene u Hrvatskoj odabrale su Libresse kao omiljeni brend ženskih higijenskih proizvoda.

Čestitamo dobitnicima u kategoriji kozmetika, a sada je vrijeme da doznamo gdje Hrvatice najradije kupuju: 

Gdje žene najviše vole šopingirati? 

Omiljeni shopping centar i ove godine je Arena Centar, a  žene u Hrvatskoj odabrale su i svoju omiljenu trgovinu za kupnju namirnica, Konzum, dok je omiljena drogerija miss7 čitateljica dm! Žene u Hrvatskoj često kupuju i online, a omiljeni modni web shop 2023. je About You, dok je najdraža trgovina sportske obuće i odjeće Sport Vision. Kada uređuju svoj dom, Hrvatice najradije idu u omiljenu IKEU, a sve za svoje kućne ljubimce žene u Hrvatskoj najradije kupuju u Pet centru. miss7 čitateljice cipelice najviše vole kupovati u trgovini Mass, najdraži brend odjeće im je Zara, a nakita Pandora.

Loyalty programi nam nude razne pogodnosti, a najomiljenija kartica trgovine za kupnju namirnica je MultiPlusCard, a omiljena loyalty kartica za kupnju u drogerijama je i ove godine dm active beauty. Najdraža loyalty kartica benzinskih postaja? To je INA Loyalty, a nismo zaobišli ni svijet aplikacija za naručivanje hrane. Pobjednik 2023. je Glovo.

Čestitamo dobitnicima u ovoj kategoriji, a sada idemo malo u svijet mobitela i mobilnih operatera.
 

Malo o tehnologiji

Najdraži brend mobitela žena u Hrvatskoj je Samsung, dok je omiljeni mobilni operater Hrvatski Telekom. A bijela tehnika? Omiljeni brend bijele tehnike je Bosch, brend automobila po izboru žena u Hrvatskoj je Volkswagen dok je omiljena benzinska postaja INA. Hrvatice imaju i svoju omiljenu banku, a 2023. to je Zagrebačka banka, dok je omiljena kreditna kartica žena u Hrvatskoj i ove godine Visa!

I za kraj, gdje se žene najviše vole odmarati? U nekom od hotela Falkensteiner Hotels & Residences, omiljenom lancu hotela 2023. po izboru žena u Hrvatskoj. 

Čestitamo svim pobjednicima i zahvaljujemo se svim svojim čitateljicama na sudjelovanju u istraživanju! 

Photo: None

Komentari 0