Life&style

Woman's Choice Awards: Doznaj koje brendove Hrvatice najradije kupuju ove godine

  • Danas je održana dodjela Woman's Choice Awards koju već tradicionalno organizira najjači ženski medijski brend miss7 
  • Ove godine zbog posebnih pandemijskih mjera, dodjela nagrada održana je bez uzvanika, ali prijenos se mogao pratiti putem live prijenosa 
  • Znamo koje su brendove žene u Hrvatskoj najradije birale ove godine, doznaj i ti u nastavku

I ove je godine, iako u prilično izmijenjenom izdanju, ali na istom mjestu kao i prošle, u zagrebačkom hotelu Esplanade, održana dodjela nagrada Woman's Choice. Naime, zbog epidemiološke situacije, u Smaragdnoj dvorani hotela nije bilo uzvanika, ali to nas nije spriječilo da dodijelimo nagrade najboljima i čestitamo im putem live prijenosa na miss7 Facebooku. Ove nagrade zapravo dodjeljuju miss čitateljice koje su i ove godine u velikom istraživanju otkrile svoje potrošačke navike te svoje omiljene brendove u raznim segmentima - od odjeće, obuće, kozmetike, sportskog brenda preko hrane i pića do automobila, banke, kartice, mobitela, najdražeg šoping centra i lanca trgovina...

 | Autor: Daniela Trbović, Tonkica Zlački i Marcela Rukavina

Pobjednike je proglasila voditeljica Daniela Trbović, ali ipak u prekrasnoj dvorani nije bila sama, pridružile su joj se glavna urednica miss7 Tonkica Zlački te direktorica prodaje medijskih rješenja 24sata Marcela Rukavina koje su se obratile dobitnicima i gledateljima. 

"Od kada smo prije nešto više od tri godine osnivali miss7, znali smo da želimo stvoriti okruženje koje podržava ženu. Okruženje koje ju podržava u svim njezinim interesima i životnim fazama, u njezinim napredovanjima, ambicijama, oslobođenjima... Te vrijednosti smo utkali u miss7, a također smo znali da moramo biti na početku svake pozitivne promjene - među prvima smo dizali glas protiv seksualnog nasilja, uznemiravanja i zlostavljanja, protiv diskriminacije svake vrste, i to su također naše ključne vrijednosti, baš kao i žensko prijateljstvo koje smo utkali u cijeli naš brend", rekla je Tonkica Zlački. Napomenula je kako se i za vrijeme strogih epidemioloških mjera čitanost portala miss obitelji povećala te su poslovni rezultati brenda u ovoj godini na razini planiranja iz prošle godine: 

"Prvo je rezultat priznanja naših čitateljica, a drugo je vašeg priznanja. Vi ćete danas, pak, dobiti priznanje od tih istih čitateljica. Na osvojenim nagradama od srca vam čestitam, budite ponosni i nastavimo raditi zajedno", poručila je glavna urednica dobitnicima.  

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Zatim se klijentima obratila direktorica prodaje medijskih rješenja 24sata Marcela Rukavina koja je naglasila kako se projekt Woman's Choice uspješno održava treću godinu zaredom i kako je ove godine u istraživanju uključeno čak osam tisuća čitateljica, najviše dosad: 
"miss7 je najveća platforma za žene s više od 1,5 milijuna korisnika, a lideri smo i na društvenim mrežama, primjerice, miss grupa na Facebooku ima više od milijun fanova. miss7 predvodnik je oglašavanja u Hrvatskoj za što smo dobili i mnoge domaće i međunarodne nagrade i ponosni smo što smo na tim natječajima iza sebe ostavljali medijske divove kao što su Forbes i News Corp. Znamo da put do srca vodi kroz dobar sadržaj, a poruka poslana kroz miss tretira se kao preporuka prijateljice i stoga vrijedi više"

 | Autor:

Direktorica je također podsjetila na native kampanju #volimje koja prati projekt Woman's Choice i u kojoj stvarne žene otkrivaju životne trenutke i emocije koje ih vežu uz omiljene brendove te je dobitnicima čestitala i poželjela da s ponosom nose markicu Woman's Choice. 

 | Autor:

A sada je vrijeme da i ti doznaš koji su brendovi pobjednici ovogodišnjeg izbora koji će, s ponosom, kako je rekla Marcela Rukavina, nositi markicu kvalitete powered by miss7!

 

Što missice vole piti?  

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENO PIĆE SU Jana u potkategoriji omiljena negazirana voda, Jamnica u potkategoriji gazirane vode. Omiljena kava im je Nescafé, a Franck najdraži čaj. Žene najradije biraju 'Z bregov mlijeko, a kad im treba malo energije, posegnut će za Red Bullom, omiljenim energetskim pićem, dok im je Cedevita omiljeni sok, odnosno napitak.

 

A što najviše vole gricnuti? 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENA HRANA I DODATAK JELIMA SU, naravno, prvo čokolada i to Milka, od grickalica najradije biraju Smoki, od sladoleda King, a Jadro napolitanke omiljeni su im keks. Fitness su najdraže žitarice, Nutella omiljeni namaz, Barilla tjestenina najčešće se nađe u tanjurima naših missica, a hrana miriše na Vegetu, omiljeni dodatak jelima. Podravka je omiljena juha, a mesne prerađevine one s potpisom Gavrilović

 

Evo što missice biraju da im zdravlje bude u formi:

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji DODACI PREHRANI i BEZRECEPTNI LIJEKOVI su Solgar u potkategoriji omiljeni dodatak prehrani, Biorela je omiljeni probiotik, Septolete omiljene pastile za grlo, a Brufen bezreceptni lijek. 


missice jako paze i na to što daju svojim ljubimcima:


Dobitnik WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENA HRANA ZA LJUBIMCE je Whiskas.

 

Znamo gdje missice najradije šopingiraju

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji 'OMILJENI SHOPPING CENTRI I TRGOVINE“ su Lidl koji im je omiljena trgovina za kupnju namirnica za kućanstvo, a omiljena loyalty kartica im je dm, dok je Arena Centar odabran kao omiljeni shopping centar. Zara je omiljena trgovina odjeće, Mass omiljena trgovina obuće, a omiljena sportska obuća i odjeća je ona s potpisom adidas.

 

A sad malo o elektronici... 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENI UREĐAJI su Gorenje za omiljenu bijelu tehniku, dok je Samsung omiljeni brend mobitela.

...i o čistoći

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENA SREDSTVA ZA PRANJE I ČIŠĆENJE su Ariel kao omiljeni prašak za pranje rublja, a Domestos je osvojio nagradu za najdraže sredstvo za čišćenje. 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji „OMILJENA KOZMETIKA“ su Nivea kao omiljena preparativna kozmetika te Vichy kao omiljena dekorativna kozmetika. Libresse je, pak, omiljeni brad ženskih higijenskih potrepština.

 

Halo:)

Dobitnik WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji  OMILJENI TELEOPERATER je Hrvatski Telekom kao omiljeni pružatelj mobilne telefonije. 

 

Vozimo se...

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENI AUTOMOBIL I BENZINSKA POSTAJA su Audi te Ina. 

 

missice znaju s novcem
 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENE BANKE, KARTICE I OSIGURANJA“ su Privredna banka ZagrebVisa je omiljena kreditna kartica, a Croatia Osiguranje omiljena osiguravajuća kuća. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0