Life&style
Whisky Leaks

'Whisky Leaks' vraća se u novom izdanju, a vrhunskih viskiji degustiraju se uz čokoladu, sir...

  • 'Fine stvari', selektori najfinijih svjetskih destilata za Hrvatsku, nakon više od godine dana vraćaju 'Whisky Leaks', koji se održava u Zagrebu! 
  • Do sada se održavao u sajamskom obliku, a ovoga puta se seli u Cankarevu 5 na subotnje druženje uz degustaciju pet pomno odabranih viskija 
  • Druženje za sve ljubitelje viskija (i one koji će to tek postati), održat će se 4. studenog 2023. od12 sati

Svi ljubitelji finih pića moći će 4. studenog uživati u manifestaciji 'Whisky Leaks' u Zagrebu, točnije u Cankarevoj ulici 5, od 12 sati, u prostorijama trgovine 'Fine stvari'. Ovom prilikom bit će organizirano druženje uz degustacije pet odabranih vrhunskih viskija, a neki će čak moći degustirati u kombinaciji s tamnom čokoladom ili s engleskim plemenitim sirom.

Povodom 'Whisky Leaksa sve posjetitelje', osim degustacija, očekuju i razne zanimljive informacije o spomenutim viskijima i popusti na sve viskije iz velike kolekcije 'Finih stvari'.

 | Autor: PR/Fine stvari PR/Fine stvari

Strast prema vrhunskoj gastronomiji, finim žestokim pićima i vinima rezultirala je suradnjom tvrtke 'Fine stvari' i renomiranih proizvođača iz segmenta premium kvalitete. Nakon uspješnog web shopa koji posluje već godinama, prošle godine otvaraju i prvi pravi liquor store u Zagrebu, na Črnomercu, gdje uz bogatu ponudu nekoliko puta mjesečno održavaju radionice i vođene degustacije za sve ljubitelje finih stvari.

Ulaznice su dostupne putem web shopa www.finestvari.hr po cijeni od 32 eura, a na dan događanja cijena će biti 35 eura. Ulaznica uključuje tasting selekciju viskija.

 | Autor: Unsplash/Anastasia Zhenina Unsplash/Anastasia Zhenina Foto: Unsplash/Anastasia Zhenina

Photo: Unsplash/Andrew Seaman
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super