Life&style

WhatsApp će automatski brisati poruke nakon 24 sata, evo što moraš znati o novoj opciji

  • WhatsApp će uskoro brisati poruke već nakon 24 sata?
  • Ako mu vi to budete dozvolili, sada će uz mogućnost brisanja poruka nakon tjedan dana biti dostupna i opcija brisanja nakon 24 sata
  • WhatsApp radi na puno novih značajki, obraćajući posebnu pozornost na poruke koje nestaju, a nova opcija biti će dostupna u budućem ažuriranju

WhatsApp radi na puno novih značajki, obraćajući posebnu pozornost na poruke koje nestaju. Otkrili su novu opciju koja će biti dostupna u budućem ažuriranju.

Popularna aplikacija će, prema službenoj najavi, uvesti dodatnu opciju za samobrišuće poruke koja će sadržaje automatski brisati nakon 24 sata. Popularna opcija koja automatski otklanja sadržaje tjedan dana nakon što ih primite trebala bi dobiti još jednu opciju podešavanja vremenskog roka prije brisanja.

Možda vas zanima Sve više ljudi briše WhatsApp sa svojih mobitela zbog privatnosti, otkrivamo ti trebaš li se brinuti Rubrika Life&style Life&style

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Nova opcija biti će dostupna nakon sljedećeg ažuriranja aplikacije

Tri super aplikacije za trening i prehranu koje će ti olakšati povratak u formu

Riječ je o izborniku koji pruža izbor između 24 sata i 7 dana. Tako ćete, ako tražite dodatnu dozu diskrecije, uskoro moći aplikaciji narediti da umjesto vas briše poruke već nakon jednog dana. WhatsApp neće izbaciti opciju brisanja nakon 7 dana, već će opcija brisanja nakon 24 sata biti zgodan dodatak.

 | Autor: Unspash/Sincerely media Unspash/Sincerely media Zaslon telefona sa WhatsApp opcijama

Kad korisnik odabere "24 sata", sve poruke poslane/primljene nakon ove promjene ističu nakon 24 sata, pa će jednostavno nestati iz chata. WhatsApp će uskoro uključiti ovu opciju u odjeljak koji upotrebljavate za omogućavanje/onemogućavanje nestajućih poruka za osobne i grupne razgovore.

Možda vas zanima 10 aplikacija koje će ti pomoći da bolje upravljaš novcem Rubrika Life&style Life&style

Funkcionalnost je u fazi izrade i biti će dostupna u budućem ažuriranju za iOS, Android i Web/Desktop. 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Unsplash/Nathan Dumlao
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!